Baby, SOS! 🙈😄
Stala sa mi taká vec. Beriem už rok antikoncepciu. Tento mesiac som si ale zabudla dať jednu tabletku. Uvedomila som si to ale až v momente, keď som si dávala poslednú (posledná mi vždy vychádza na nedeľu no a teraz som mala v nedeľu v blistri ešte dve).
Cca dva týždne dozadu ma bolelo brucho ako pri krámoch, pichalo ma vo vaječníku, mala som znenazdajky hnačku, ale absolútne mi nenapadlo pripisovať to tehotenstvu. 😄
No a teraz mi krámy neprišli (mali prísť včera). Bola som presvedčená, že to je len tým, že sa mi rozhádzal cyklus, keďže som si zabudla dať jednu tabletku, ale pre istotu som si kúpila test. Intime. Ešte som si ho robila s plným mechúrom po litri limonády, takže to bol najviac zriedený moč. A tam toto. Čo vy na to? 😳😏
No toto nie je ani duch, toto je ciarka, ak to nie je nejaky vadny test, tak ty kks 😁
Ja vidím skôr 1,5 čiarky 😂
Ja tam vidím druhu čiarku ale takú zvláštnu polovičnú 😄 skús zajtra
@miirka123 no podľa mňa je pozitívny 🤔
No skus este rano ten druhu urobit🙈
Jbatam vidím čiarku
1,5 ciarky
Ja tam vidím druhú čiarku....zajtra ráno skús urobiť z ranného moču 😉
Ja si myslím, že je pozitívny, ale skús ešte ráno urobiť další. Pripadne si urob Clearblue test.
Ze mas dve ciacky a este jeden test. Ja by som robila hned aj ten 2ks z balenia 😂😂😂
Urob si radsej test inej znacky, tieto intimed obcas ciarkuju uplne odveci
treba si kúpiť kvalitnejší, no myslím, že je negatívny, len si ho viac namočila ako si mala a je rozmočený
Tento test mi tiez ukazal druhu ciarku 2 dni po negativnom krvnom teste na HCG v labaku. Ale inokedy je normalne biely, tak nechapem. Skus si kupit nejaky iny este.
Nuž, podľa mňa je to pozitívny test.... Skus zajtra ráno. Neviem, či mám gratulovať...
Fuuha vyzeráš akosi tehotne… skús ráno test
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.