Ahojte, už sa pár rokov snažíme o tretie bábo.
Mam ísť čoskoro na MR vyšetrenie..tak som si doslova pre istotu spravila test, lebo tam je oziarenie tak aby nebol nedajbože problém.
A hľa, ja vidím 2 čiarky.
Večer som si robila a bola jasná, dnes ráno iba duch...
Vidíte aj vy 2 čiarky?
Je tam iba jedna
áno
myslim, ze o 2-3 dni budes mat jasnu odpoved, ked urobis test, drzim palce 🙂
Ten zo vcera ja odfoteny do urceneho limitu?
Kedy máš mať ms?
Ja som povacsine robila testy ked mi ms aspon 3dni meskala a vzdy to uz boli riadne kolajnice.
V nedeľu mam mat ms, testujem lebo mam ísť v piatok na MR.
Ta čiarka na včerajšom teste bola do Max. 2 minút, doma som mala iba tento typ testov, pôjdem dokúpiť.
Aj na tom prvom som videla, len to nešlo odfotiť.....🤔
Ale ja som aj predtým mala vždy silnejšie nie z ranného ale keď som testovala poobede.
Ak chces mat istotu urob inu znacku lebo na pepine je vidno vzdy nieco, ale ci to je skora ciarka alebo kanalik ukaze len cas...
Sprav štvrtok ráno, tento je negatív
Vidím 2 čiarky
*pardon za preklepy, ja som taka šokovaná, už som nedufala.....
Digitalny Clearblue mi vzdy ukazal uz na 10. den spravny vysledok. Za mna je najspolahlivejsi.
@lalala94 áno, len som ho otočila a ukázal mi chybný test, žiaľ som taka vyklepana🙏
Mám ešte tento v zálohe tiež by mal ukázať už na 10 deň?
Určite by ti ukazal aj tento na 10 deň. Mne ukazal už 7dpo 1-2t.
@anonym asi áno, s týmto digitálnym testom skúsenosť nemám, za pokus ale nedáš nič. Inak ten Clearblue mi ukázal pozitívny výsledok aj počas dňa, nielen ráno.
Suppper gratulujem 🙂))
Áno je to tam
Tehotná, gratulujem 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ciarky nevidim a pri MR, ak myslis magneticku rezonanciu, ziarenie nie je ziadne.