Prosim Vas vidim dobre, alebo mi uz sibe? Myslite ze je to tam?
Takáá slabulinkáááááá slabááá čiarka?? Vidím jednu silnú a druhú skoro vobec, aj ked nejaký tien tam je . Tehotná určite nie si , alebo si si h orobila príliš skoro 🙂
ja vidim uplny tien druhej a na spravnom mieste 🙂
je tam iba jedna...
Je tam, pretestuj za dva tri dni 🙂 blahozelam.
Ja tiez vidim druhu, ale zopakovala by som po par dnoch znova.
Čiarka tam je ale velmi slabunka , to mas tak 50/50, ktory den po ovu si si robila test, skus testnut o 2 dni opat...
okrem tej spodnej hrubej je tam este jeden tien - sprav si test za 2 dni, uvidis ci zosilnie... ja mam 2 taketo tienove deti🙂
ano su tam 2 🙂
Aj ja vidím dve 🙂
tak ako pisu baby, ta druha je veeelmi slaba, zopakuj si to o dva dni, uz by mala byt silnejsia
aj ja vidim dve, ale velmi slabunku. skor by som na tvojom mieste este raz testovala.
Aj ja som mala taku slabulilinku a dcerka ma teraz 19.mesiacov 😵
Dve🙂
je tam 🙂 aj ja som mala najprv len taky naznak a po pol hodine stmavla 🙂
tien sa spravi - ale kym nie je ružový tak je to negatívne - takých tienov som mala habadej - skus zajtra pozajtra - ak bude ružová tak je to pozitivne
Je tu téma duch na teste, skús to tam hodiť 😉
...nevidím tam nič..
ja vidím, ale strašne strašne slabučké :D ale tak za dva dni by som to spravila znova, alebo z ránneho moču ..
taky vidim dve, zopakuj za par dni a uvidis, drzim pesti a dej vedet 🙂
aj ja vidim dve 🙂
Vidím dve... 😉
dve, aj ked veeeelmi slabucka ta druha...
neviem, mne to pripada, ako prisvitajuci kanalik kde ma byt druha ciarka..mozno je to nazivo vidiet lepsie...vyskusaj za par dni a uvidis 🙂
Ta druha je velmi slaba az nijaka,netes sa predcasne,aby si nebola veeelmi sklamana ja som mala taketo a potom som dostala....
takeho ducha som mala aj ja a ma dnes 8 mes., skus o den dva ako pisu dievcata nado mnou
Tiež tam vidím slabulinko druhú čiarku, ale rovnako sa stotožňujem s názorom, urob si druhý test neskôr. Držím palčeky. 🙂
Su tam 2 ciarky 🙂 gratulujem
Ja som tiež takú mala,mne každý hovoril,že nie som,lebo to musí byť silná a predsa som bola tehotná.🙂
Aj ja som mala takto o dva dni som si spravila ďalší a bolo to silnejšie a dnes mám 4 mesačného syna;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
vidim jednu ciarku ...