ahojte chcem vedieť názor iných žien či si náhodou nenamýšlam alebo ozaj vidím na teste druhú čiarku?
@kristinka1411 anoooo vidim 🙂
@tinka0000 takže myslíte,že si nenamýšlam a som tehu?😀
Ja teda nevidim nic
No je vidieť druhu ale veeeeelmi slabo .Skús cca o 3 dni a budes mat skor istotu .Toto sa mi zda 50 na 50
@kristinka1411 je tam hruba ciara cize je to urcite tehu podla mna 🙂 skus oooo 2dni testnut a uvidis 🙂
Drziiim palce
Nevidiim
Je tam... urob o dva dni 😉✊🏻
Blahoželám aj ja vidím druhú čiarku 😊
dakujem o dva dni skúsim znova
@kristinka1411 100% je tam, mala som takú istú a môj duch už má 3roky 😂
Gratulujem
😘❤ velmi pekne dakujem dufám,že máte pravdu aj ked sme neplánovali😅
@kristinka1411 také sú najlepšie. Mám dve uuups a jedno planovane, vysnívané. to vysnívané je také šidlo že si s ňou nevieme rady a tie uuups sú anjelikovia 😂😂😂 ale ľúbim ich rovnako
Krasne vidiet druhu ciarku😆😉gratulujem
@mausy30 áno vidím pekne aj tvoju druhú čiarku 🙂 gratulujem😍
veru🍀🍀🍀
Aj ja vidím na oboch testoch čiarky, aj keď na tom druhom vidím čiarku silnejšiu ako na tom prvom.Som zvedavá, ako ste dopadli, potom napíšte 🙂 držím palce.
@kristinka1411
@mausy30
@simculllka no rano testujem...
@mausy30 Ja by som to skúsila ešte tak o tri štyri dni, ak bude čistý, tak to už bude jasné, že nie si tehotná. Teda, myslím si 🙂
@simculllka no ved uvidim.
@mausy30 inak, mňa by teraz asi zabilo štvrté dieťa, nám už tri bohato stačia, ale zvyknem hovoriť, že keby som bola mladšia a bývali by sme v rodinnom dome, tak by sme možno aj to štvrté dali, ale nateraz by ma to asi položilo 😀
JA SOM ROBILA DNES TIEž RáNO A BOL TAK ISTO MOžNO TROšKU SOLNEJšIA DRUHá čIARKA
@kristinka1411 aj ja vidim 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Aj ja.vidím