Vidíte tam niekto slabú druhu čiarku? Keď som to sfotila s bleskom je tam vidno niečo ale neviem ci to je len ryska alebo čiarka.
Veru nič 😯
@elian ani tu nič nieje vidno?
Ach ved výdrž dva dni a otestuj znova..
@s_a mešká mi to už 3. deň
Tak otestuj o ešte dva dni..
@s_a ale je tam teraz niečo vidieť?
nie , veď je tam len jedna čiarka
@mogaa tak už som asi paranoidná testujem od prvého dňa meškania a tento som robila úplne prvý a jedine tam niečo vidím na ostatných nie asi som už paranoidná
Ja tam taku slabulilinku ciarku vidim 🙂 drzim prsty,aby silnela
@taziona môže to byť aj iba ryska?
Neviem. Nezostava ti nic ine ako pockat a urobit dalsi test o dva dni.
@taziona no ja už som tam aj 3. čiarku uvidela ja už som asi mimo keď vydim 3 čiarky na teste
Ved počkaj pár dni, otestuj znova a uvidis... tento je negatívny
Ja tam vidím slabucku čiarku, ale mudrejsia budeš o 2 dni.
Na tej druhej fotke vidim. Myslim, ze tam je 👍😉
Aj na tych prvych je nieco vidno. Ale toto moze byt len ryska. Pockaj dva dni. Hlavne rob test z prveho ranného mocu.
Nie
@kikusha2212 robila som ráno tento test je z 1. Dňa meškania a co som robila ďalšie až do dnes tak úplne negatívne čiže asi nič z toho
@mirkava no neviem vidno ju len s bleskom na živo vôbec
Potom to bol urcite kanalik. Netrap sa tym a ked o niekolko dni nepride urob dalsi.
@83lenka83 ja som testovala každý deň a čiarka úplne na ostatných zmizla nič tam nebolo len na tom prvom a to je také jak sivej farby proste ako iný odtieň bielej
Veľmi túžiš po dieťatku. Ja som tiež videla na svojich testoch dve čiarky a každého som presviedčala že tam sú .. nikto nevidel ale prísahala by som že tam boli. Podarilo sa až o pol roka
@sunny8 a ty tam vidíš 2 alebo 1?
Viem že sa to ťažko počúva ale zmier sa stým že tam druhá nieje .budeš o to viac sklamana keď si to budeš takto vsugerovat
@samanta44 dobre ďakujem
Slabučká čiaročka
Dačo možno slabé tam vidno ale nie som si istá predsa len to mobil skresľuje .. skús urobiť test o pár dní a najlepšie z ranného moču
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
100% negativny