Ahojte kocky , vidíte to aj vy ? Na živo je mne ružový . Tento test mi nikdy neduchoval 🤷🏽♀️ Som 10 dpo
Ja vidim máličko skús o 2 dni ❤ drzim palce
Ja tam čosi vidím, ale ťažko cez foto povedať, skús spraviť o 2 dni a uvidíš naisto 🙂 držím palce
@alzbeta311
@mer12 áno skúsim Ďakujem baby , vy nemáme s týmto testom skúsenosť ?😃mne zatiaľ nikdy neduchoval 🤷🏽♀️
Ja som mala tento tehu test, ale to už budú skoro 2 roky a nebol to duch 🙂 naopak ovulacne sú podľa mňa strašne
No vzdy som robila test v den ocakavanej ms, alebo meskajucej to uz boli koľajnice tak duchov som na teste nikdy nelovila. Pripadne si kup clearblue digitalny a budes vediet 100% 🙂
@mer12 skúsim o dva dni ☺️
@alzbeta311 u mna ťažko že kedy mám deň MS lebo mám veľmi nepravidelne cykly 🤷🏽♀️
Ja tentokrát druhu čiarku jasne vidím 🙂 ale nie je isté, že z toho aj niečo bude, jedine otestovať zase o pár dní a uvidíš, či bude tmavšia. Držím palce
No ja vidím a príde mi to silnejšie než nejaký duch 👻 😉
@thoughtfulweirdo
@aknamorka22 ďakujem baby , snáď po 3,5 roku by sa mohlo konečne pošťastiť😔múdrejšia budem o pár dni
Naživo bol krásne vidieť 😔
myslím, že sa tam niečo črtá, držím palce, nech to silnie
Tento test ma nikdy nesklamal, ani neduchoval, pozitívny bol naposledy v máji minulého roku 🙂 a bola som tehu 🙂 držím palce
Na prvej fotke sa mi zdá, že vidím aj slabú druhú čiarku 🙂 Držím palce!
No ja som na tychto testoch mala asi 2x takuto ciarku a tehotna som nebola, ine boli uplne biele. Skus este aj iny test.
@riderka1 áno vďaka 🙂 skúsim o pár dni ☺️
@elizabet173
@ysseba
@livka283
O pár dni budem múdrejšia baby 😀dnes som 10 dpo
Ja som na 10dpo mala takúto čiarku na 10tkovom mamateste a tento mesiac rodím. Takže silno držím palce ♥️
@aknamorka22 gratulujem ❤️❤️Možno kúpim ešte mamatest
ak ti môžem odporučiť, tak Woman Secret, keďže Mamatesty sú v poslednej dobe nespoľahlivé...
Není to 25 citlivosť?
Inak niečo vidím aj ja
Mne tiež ukázal slabú čiarku, už pred očakávanou ms.
Mne tento test ukázal čiarku v marci minuly rok a doma mame už skoro ročnú slečnu takze za mna... keď bola čiarka bolo tehotenstvo ;) ... držím palce aby bola za pár dni silnejšia
Aj ja tam niečo vidím 🍀 držím palce
@kristina418 kde kúpil ten woman secret😃lebo v dm a ani v lekárni som ho u nás v meste ešte nevidela
V lekárni len. Inde nekupiš. Ešte skus pepino ale nie paličkovy tie majú menej farbiva.
@kristina418 tu u máš v BEnu ani v Dr.Max nemajú … pýtala som sa má ne viac x a povedali len že cez net objednať ..
Aké majú tak take vždy kúpim , mamatesty radšej nekupujem už keďže dosť duchuju
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja mám opäť pocit že nič nevidím 🤷