Ahojte chcem sa vás spýtať či vidíte druhu čiarku,naozaj iba veľmi veľmi slabučko (ja ju vidím) ale teda fakt slabo…neviem koľko dpo som pretože cyklus mám žiaľ stále rozhádzaný a to som už 8 mesiacov po pôrode,niesom žiadna nedockava snazilka ale samozrejme chcem vedieť či si nahovaram alebo ju aj niekto iný vidí…take rady že mám testovať neskôr a otázky typu na čo lovím duchov nepotrebujem samozrejme že testovať budem len má zaujíma či vy na TOMTO teste vidíte slabulinku čiarku…ďakujem ❤️
Nic nevidim
Ja ku tam vidím. Skus o 2 dni rovnakú značku testu.
@qwert87 samozrejme že skúsim😁…idem aj na odber krvi v pondelok lebo som mala problém s bielymi krvinkami,myslíš že by mi spravil aj ten hcg test ked mu poviem alebo to robí len gynekológ či ako to funguje?
No to neviem ako to majú preplácané všeobecní lekári, ale však za opýtanie nič nedáš
Tiez som lovila duchov v nadeji, ale na tom teste nic nie je bohuzial. Bud testujes skoro, alebo nic z toho.
Ja ju tiez vidim. Testujes velmi skoro, ale o dva dni by mala byt o nieco silnejsia a o styri by to uz nemal byt duch, ktoreho hladas lupou...
uplne negativny test
Super ďakujem za vaše názory😊ale asi som ešte viac zmätená keďže ju niekto vidí a niekto vôbec 🤣❤️každopádne ďakujem za vás čas a budem testovať o 2 dni 😁
Ja ju tam tiez vidim. Ono zalezi aj ako mame nastaveny jas na telefone.Uvidis o par dni. 😁
Nie nevidím..a nezdá sa mi, že by bola tak ďaleko, kde si zakrúžkovals
Áno, vidím, veľmi slabá, ale je.
Ked sa zapozeram tak aj nieco hej… ale moze to byt len kanalik.
Obvodná ti hcg asi nezoberie . Poisťovňa by to nepreplatila (aspoň mne to tak moja kedysi hovorila )..ale ako samostatca si môžeš dat zobrať...
Co sa týka testu ..aj ja tam čosi vidím...
Ja vidím slabučkú ružovú. Držím palce, nech silnie
Absolútne nič nevidím, neviem čo tam ostatne vidia, nie je tam nič
Koľko po dpo testuješ? Ja tám vidím niečo 🙂
Nic tam nie je. Aspoň teraz
No začala som krvácať tak som si myslela že menštruácia došla ale bolo to skôr spinenie trvalo to deň a pol takze neviem pretože ja keď mám menzes tak to teda poriadny už nič nechápem 🤣dneska alebo zajtra spravím test
Zajtra by tam tu ciarku uz malo byt normalne vidiet, ak nie, tak potom to bude nieco ine, zasla by som na gyndu, ak si mala aj slabu ms a ak si tehotna, tak daj vediet 😀
Ja vidim, ale musim velmi zaostrit, skus este test 👍
Nie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie. Nič tam nie je