Vidíte druhú čiarku?

21. jún 2023

Ahojte, vidíte tam druhú čiarku?
Som tri dni pred menštruáciou.

isadoraisa
21. jún 2023

nevidim, skus neskor

autor
21. jún 2023
gejb
21. jún 2023

Nie

divokykonik
21. jún 2023

Nie. Prečo si toto ženy robíte? Však testujem keď mešká MS... Takto sa zbytočne len človek sklame.

cookie29
21. jún 2023

nie. Test sa ma robit ked meska menzes... potom netreba lovit duchov 😉

sense
21. jún 2023

Negatívny

bejbs123
21. jún 2023

Negativny

cyberk
21. jún 2023

Nastastie negativny.

autor
21. jún 2023

@cyberk ako to môžete napísať???!!

cyberk
21. jún 2023

Myslela som, ze mas 15 so zdravotnymi problemami (zrakove videnie) a nevies este kedy je idealna doba si robit test 🙂

autor
21. jún 2023

@cyberk to že dávam tento test na mk a to že si ho robím tri dni pred menštruáciou ma nejaké opodstatnenie!!
A to že napíšeš,že našťastie negatívny je totalne úbohé!
Neviem koľko máš rokov ty, môžeš mať 30 ale aj 50 ale len taky komentár musí napísať úbohá hyena a to svedčí o tom aký človek si

bejbs123
21. jún 2023

Ja Vas zeny nerozumiem,na co je dobre sa vzajomne urazat,skratka test je negativny a viac netreba vypisovat a urazat a takisto si to potom vracat,je to naozaj zbytocne

liloastitch
21. jún 2023

@cyberk škoda, že tvoj nebol negatívny... ty si naozaj strašne sprostá osoba. Čo rekacia to urážka . Vysmievať ,ponižovať , zosmiešňovať nič iné dievča zlaté nevieš. Ak v tomto duchu aj dcéru vychovávaš tak mi je toho malého dievčatka neskutočne ľúto. Ja ti prajem stretnúť samú seba. Možno by ti to trochu otvorilo oči.

janetinka27
21. jún 2023

ahoj, ja obycajne vidim aj slabu ciarku, ale tento vyzera, ze tam nic nie je. volnym okom tam nieco vidiet? aku mas znacku?

maryetta
21. jún 2023

Urcite este skoro. Zbytocne sa trapis. Skus pockat aspon na den kedy by mala prist ms.

autor
21. jún 2023

@janetinka27 je to značka adiel.
Je pravda ze mk dosť znižuje kvalitu fotky- vidim niečo - na fotke je pravda že vidno nieje. Skúsim počkať.

autor
21. jún 2023

@maryetta áno počkám, ďakujem

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rebekah61
22. jún 2023

Počkaj ešte minimálne 3 dni, takto sa len zbytočne stresuješ

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre