Vidíte druhú čiarku?

5. jan 2023

Nikdy by ma nenapadlo ze ja sa tu toto budem pytat 🤦 ale fakt neviem ci mi uz sibe ci tam nieco je ? Pozriem raz zda sa mi cisto biely pozriem sa druhy raz vidim tam akusi ciarku. Pre ujasnenie toto nie je o nejakom nahovarani ci dufani. Ja uz mam dve deti a viac neplanujem.

anjelicek26
5. jan 2023

Musis to odfotit lepsie, poloz to na biely podklad, svetlo a potom odfotit, s tohoto ti neodcitame nic...

sid515
5. jan 2023

No ak ti to pomôže, tak ja tam tiež vidim slabú čiarku 🤷🏻‍♀️

terry658
5. jan 2023

Aký je to výrobca testu? Aký deň cyklu si? Kedy bola ovulácia? Fotka je príliš v tieni ale niečo sa mi tam marí.

ankare
5. jan 2023

Ano, je tam.

mariska1989
5. jan 2023

Keď neplánujem prečo tak skoro test robíš? Lebo toto je tak duch ktorý býva na cca 10 deň . Ja niečo vidím

autor
5. jan 2023

@mariska1989 ani sama neviem mam taky debilny dovod :D lebo sa mi uz tri dni sniva ze som tehotna a manzel do mna tiez podpichuje ci nie som. Tak som skusila

mariska1989
5. jan 2023

Tak sa prvom rade ukľudní však mrchu máš pred sebou keď bude meškať tak si urob potom . Taký začiatok ešte nerobí nič naporiadok tak nádych- výdych a daj pohár vína 😁

sunshine_18
5. jan 2023

Haha aj mne sa sníva cca týždeň 😃uvidíme ako dopadneme daj vedieť.. Ja mam mat ms najbližšie dni

biibiana
5. jan 2023

Ja tam vidim slabu ciarku.

autor
5. jan 2023

Dobre dakujem vam dievcata za reakcie 🙂 tak uvidime potom dam vediet ☺️

ankare
5. jan 2023

Mešká Ti aj menzes?

autor
5. jan 2023

@ankare teraz by som mala dostat o nejake dva tri dni

dominikag1507
5. jan 2023

Ja vidim…som zvedava potom za par dni 😀

janka_01
5. jan 2023

Ak je to singclear test (aspoň podľa fotky som mala rovnaký) tak som mala 3 testy pozitívne avšak tehotná nie som. Krv bola negatívna. Otestuj o pár dní ak nepríde ms

autor
6. jan 2023

@janka_01 nie nie je nejaky gravid nieco v lekarni mi taky dali

autor
6. jan 2023

Dnes sa mi napriklad snivalo ze prisli kramy 😄

autor
7. jan 2023

@dominikag1507 robila som si dogitalny nech nemusim hladat duchov tak negativny 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre