Nikdy by ma nenapadlo ze ja sa tu toto budem pytat 🤦 ale fakt neviem ci mi uz sibe ci tam nieco je ? Pozriem raz zda sa mi cisto biely pozriem sa druhy raz vidim tam akusi ciarku. Pre ujasnenie toto nie je o nejakom nahovarani ci dufani. Ja uz mam dve deti a viac neplanujem.
No ak ti to pomôže, tak ja tam tiež vidim slabú čiarku 🤷🏻♀️
Aký je to výrobca testu? Aký deň cyklu si? Kedy bola ovulácia? Fotka je príliš v tieni ale niečo sa mi tam marí.
Ano, je tam.
Keď neplánujem prečo tak skoro test robíš? Lebo toto je tak duch ktorý býva na cca 10 deň . Ja niečo vidím
@mariska1989 ani sama neviem mam taky debilny dovod :D lebo sa mi uz tri dni sniva ze som tehotna a manzel do mna tiez podpichuje ci nie som. Tak som skusila
Tak sa prvom rade ukľudní však mrchu máš pred sebou keď bude meškať tak si urob potom . Taký začiatok ešte nerobí nič naporiadok tak nádych- výdych a daj pohár vína 😁
Haha aj mne sa sníva cca týždeň 😃uvidíme ako dopadneme daj vedieť.. Ja mam mat ms najbližšie dni
Ja tam vidim slabu ciarku.
Dobre dakujem vam dievcata za reakcie 🙂 tak uvidime potom dam vediet ☺️
Mešká Ti aj menzes?
@ankare teraz by som mala dostat o nejake dva tri dni
Ja vidim…som zvedava potom za par dni 😀
Ak je to singclear test (aspoň podľa fotky som mala rovnaký) tak som mala 3 testy pozitívne avšak tehotná nie som. Krv bola negatívna. Otestuj o pár dní ak nepríde ms
@janka_01 nie nie je nejaky gravid nieco v lekarni mi taky dali
Dnes sa mi napriklad snivalo ze prisli kramy 😄
@dominikag1507 robila som si dogitalny nech nemusim hladat duchov tak negativny 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Musis to odfotit lepsie, poloz to na biely podklad, svetlo a potom odfotit, s tohoto ti neodcitame nic...