Ahojte baby, vidíte aj vy 2 čiarky alebo mi šibe? 🤣🙈
MS mešká 3 dni a test robeny teraz poobede.. Určite vyskúšam za nejaké 2 dni urobiť ráno..
Ja tak matbe vidim druhu. Ja som mala tiez uplne neviditelnu a v ten isty den som si robila este maybe baby a clerblu a obidva pozitivne
snehobielo
@rebekamarcusko juuuj ja ju tam veru trosku vidím na vašom teste.. 😊 No uvidím skúsim urobiť ráno 🙈 ďakujem ❤️
@snazilka_bio_mamka to ste super upravili mne to tak nešlo.. Ono naživo to jasné vidno viac trošičku.. Ďakujem pekne vyskúšam určite 😊
@janulienka_janka ja som si kupila clearblue digitalnu a to som mala 4 dni pred MS a bol pozitivny 1-2tyzdne
@rebekamarcusko pozerala som naň v lekárni či si ho kúpim alebo nie 🤣🤣 ale potom som vzala iné.. Nevadí, počkám ešte a uvidím
@janulienka_janka ten je fakt istota podla mna
@janulienka_janka clearblue digital nerobte este... vyhodené peniaze. Ono v tom je 25kový test, počkajte až táto bude silnieť a ked to uz bude jasna čiarka, urobte clearblue a to vam ukaze ktory tyzden ste cca.
Ženy keď tam vidíte dve čiarky, načo to sem teda dávate, keď potom píšete, že na fotke to tak neni vidno? 🤦♀️ Buď je pozitívny, alebo nie, nič medzi tým. A keď ho rozoberiete, nič sa na výsledku nezmení
@domka222 rozobrala som ho pretože sklíčko bolo doškrabané a nebolo nič vidno.. Áno bud je pozitívny alebo nie.. Ale niektoré čiarky sú silnejšie niektoré slabšie.. Niekto sa na bábätko teší veľmi niekto vôbec.. A myslím si ze o tom sú diskusie 😊 pokiaľ nemáte záujem sa zapájať do diskusie nik vám nekáže, zapojte sa do takej co bude pre vás zaujímavá 😊 pekný večer
Vidim slabucku 😊 skus rano moze to byt pozit ale aj kanalik
@snazilka_bio_mamka a ja nechápem komentáre typu je tam keď tam nič nie. To je dávanie falošných nádejí niekomu...
@janulienka_janka ahoj, nejaky update????
Nooo ja neviem, idem si teda oči vyočiť, no nič tam nejak nevidím
To by som skor povedala na kanalik ze je ako ciarka ak by tam bola aj duch urcite bude bledo ruzova a nie siva
Vidím slabucku ❤️
@petus998 tu nieje o čom gratulujem ❤️
@sunshine_18 dakujem 😄
@janulienka_janka Lenže tých diskusií na tému "VIDÍTE TAM AJ VY DVE ČIARKY ?" je tu milión a dookola to isté ...
@snazilka_bio_mamka Je tam jedna čiarka, žiadny duch, ani nič podobné a ty
@janulienka_janka detto ☹ Načo sa vôbec stresujete nezmyslami typu, že idete ocikať test hneď po sexe...lebo tak mi to pripadá a zakladáš tu potom tieto témy ☹ To sa musíš pýtať na MK, keď sama vidíš, že tam nič nie je ?
@petus998 Ty tam máš dve čiarky, gratulujem 🙂
@mandarinka555 jooj dakujem
Kúpim pozitívny tehotenský test. Prosím rýchlo, nevyhadzujte.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janulienka_janka vidim /