Žienky vidíte druhú čiarku aj Vy? Snažíme sa dlho preto sa nechcem predčasne tešiť .
čosi, čosi...
Áno vidno
@petrapredaj čosi ak si si spravila test teraz tak skús ráno mala by byť silnejšie prípadne o 2 dní. Ale určite ráno. Pri každom teste je písané že ranný moč je najlepši na testovanie lebo po celej noci je najväčšia koncentrácia hcg
@petrapredaj Ja vidim
@petrapredaj Vyzerá to tak, že bude bábo 👍😄
@luciador ďakujem 😊
Ano gratuluji 🙂
@1katus1 Nerobila som ho teraz, ale v priebehu dňa. Samozrejme hneď ráno urobím ďalší 😊
@guessssss ďakujem 😊
@petrapredaj ja som mala presne takúto čiarku, aj by som ti ju odfotila, ale uz spi 🥰
Myslím, že sa môžeš tešiť. Nech všetko dobre dopadne🙂
@petrapredaj jednoznačne ju je vidno... Môj prvý pozitívny test bol slabší. Gratulujem
Jasne, vidím koľajničky. Nie až tak silne ale vidím. Skús ešte ráno alebo o pár dni a potvrdis si to ak bude silnieť
@petrapredaj tak potom daj sem výsledok som zvedavá ale ak nebude o moc tmavšia nebuď smutná a počkaj 2 dní vyzerá to nádejne
@maximilie ďakujem za podporu 😊
@simona139469 ďakujem 😊
@1katus1 áno dám. Počkám pre istotu ešte dva dni a potom otestujem 😊 tento som robila len tak na základe toho,že mi bolo nevoľno
@petrapredaj Áno Vidím Gratulujem
@alina765 ďakujem krásne 😊
@petrapredaj krasna čiarka len nech silnie držim palce,ja somneverila po 3rokoch ešte pred ms som mala takto a testovala po 2dnoch a vždy rano
@1katus1 tak je to tam 🤗
@petrapredaj gratulujeeeeeem
@petrapredaj gratulujem!
@zuziiiii ďakujem 😊
@ankare ďakujem 😊
@petrapredaj jeej gratulujem🙏
@petrapredaj gratulujem nech ti všetko dobré dopadne ☺️🍀
@wewuliatko174 ďakujem 😊
@1katus1 ďakujem krásne 😊
Gratulujem, koľko sa snažíte?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ale hej daco tam je