Ahojte. Zbláznila som sa či niečo slabučke vidno ? Testujem skoro. (9dpo)
Ahoj, ja chapem, ze si nedockava, a ano, pri priblizeni tam cosi vidno, ale nic lepsie neporadim, len pockat aspon 2 dni. Na 11 dpo uz som mala jemnu, ale jasnu druhu ciarku. Na 13 DPO to uz bolo jasne ako facka. Vydrz este tie 2 dni.
Je tam určite niečo vidieť skús o dva a uvidíš keď bude silnieť tak si tehotná ❤️
@nevenka ja som tak mala pred dvoma dnami a dnes už nič 😞
@nevenka
@slavuska131 jasneee určite počkám 🙂 len sa mi spravil herpes a začalo ma bolieť hrdlo, vravím si že skúsim test 😂
@egonsk super to som chcela vedieť 🥹
@slavuska131 to ma mrziiii :( nemáš foto testu ?
ja len pre upresnenie pre pripad zleho pochopenia, to "ano" je vo vyzname, ze ano vidim jednu ciarku - kontrolnu .... ta testovacia tam absentuje, lebo aj na ducha je to prislabe.
@egonsk áno ja som pochopila toez som to napísala ironicky 🥲 ale ďakujem ja názor
je mi to luto ale podla mna je negativny
Je to krásny negatívny test a radím testovať az keď ti bude ms meškať a nie ked máš herpes
Negatívne, úplne
@stellarstar 🤣🤣🤣🤣 prišlo mi to strašne vtipne 😀😀😀😀
@slavuska131 tak to už boli naozaj pekne čiarky. To je mi ľúto :(
Aj mne to je ľuto ale nevadí snáď sa podarí nabudúce
@slavuska131 tak ja som mala biochemicke minuly mesiac, pekne mi silneli ciarky od 11 do 13 dpo, 14 dpo digitalny negativny, som to oplakala, aj ked sa nesnazime a o 2 dni prisiel menzes a ciarky zmizli.
Ale ten Pepino je taky, ze podla mna ho spravili az moc citlivy, lebo ukazuje ciarky ako prvy, ale bohuzial, aj hocikedy pocas cyklu, ked je to hlupost, takze nan nie je spolah.
@nevenka tak mna pepino nesklamal ani pri jedno tehotenstve
Ale idem v utorok k dr pretoze sa mi to nelubi tak uvidime co povie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano, krasne ziarivy kontrolny pasik, cize test funguje. 😋😉