dievcata ahojte.vidite prosim n fotkach na teste druhu ciarku?alebo ju vieim,respeltive chcem vidiet uba ja...som 5dni pred menstruaciou...🤷♀️
@jankaradka na tych spodnych nieco vidno ale skus o dva dni
@wejuska7910 vdaka,v pomdelok idem na preventivku?test som si urobila preto,lebo som po potrate,a smozrejme,snazime sa...a nejde to😔
Baby potrebujem radu vidíte čiarku alebo je to kanálik?
@jankaradka to mi je ľúto nevidím tam nič ale skús o dva dni
@stastko123 podla mna sa tam nieco rysuje 🙂
@stastko123 vidím tam ciarku👍
@jankaradka nevidím bohuzial
@tayluska skúsim o dva dni dúfam že bude silnejšia ale vravia že tieto testy robia kanáliky len to skôr je ružové ako šedé nemáš s tým testom skúsenosť?
@stastko123 pekná slabšia ciarka
@dollyzv už len nech silneje ☺️
@jankaradka ja tam ducha vidim, len sa bojim, ci to nie je sposobene tym, ze je test ako keby premoceny. Skus este jeden. Ako dlho si po potrate?
@hederamonstera
2roky,a odvtedy sa snazime...skusali sme uz inseminacie,uz aj “mastickarku”,teraz skusame s partnerom cinske lieky...od dexembra som si neurobila ani jeden test,vzedy som bola na poslednu inseminaciu...
@jankaradka aj ja vidím...keďže si 5 dní pred MS, môže byť taká slabá, mne sa v takom období ani odfotiť nedala a bola tam
@stastko123 z takej ciarky mam doma synatora 😄
@jankaradka dačo tam je, tiež som videla 7 dni po KET ducha ktorého nevidel asi nikto iba ja 😂🙈 dva dni na to už bola ciarocka 😊 držím palce
@saskia_98 hej len ja mám dojem či to nie je kanálik :/ nejako spinim a bojím sa aby sa to nerozbehlo nemám bolesti ani nič len spinim ako keby sa to rozbiehalo :/
@jankaradka podla mna tam nieco je
@stastko123 uvidis zajtra ze co a ako.
@stastko123 aj podla mna sa tam nieco rysuje 🙂 ak ano, tak gratulujem 🙂
@andiee89 ďakujem dúfajme že sa mrcha neobjaví sem tam spinim tak myslím že to je normálne ☺️
@jankaradka tak ti drzim palce🍀 my sa uz rok snazime po potrate a nist:/
@jankaradka skus v pondelok rano predtym ako ppjdes k dr spravit test ak tam bude ciarka tak to dr poved a uvidis 🙂drzim silno palce,potom pis 😉
nič...
joj,drzte oalce,ja kukam stale na ten test...asi z nebo farbu vypozeram uz uplne...bolesti mam uz akokeby som mala zajtra dostat menzes...vobec neviem porovnat s predoslym tehotenstvom,kedze som na to prisla až v 5.tyzdni zhruba...🍀🍀🍀🍀
@bambuslienka je to skoro veru,ale aj mne sa tam vidí duch,skús o dva dni 🙂
@dollyzv diky, skusim aj o dva dni🙂
@bambuslienka ja vidim plus...
@bambuslienka tiež to dosť dobre vidím
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jankaradka nic tam nevidim