Vidim ducha?

arabelka33
14. dec 2017

Baby vidite ducha? Dnes mala prist mrcha. Tak som skusila. Ale nie z ranneho mocu. A duch sa ukazal asi az po 20 minutach. Je to vobec platny test?

jenny257
14. dec 2017

ak sa ukazal po 20 minutach , moze to byt chybny test takze by som urobila novy...

lavieenrose
14. dec 2017

v navode je napisane ze vysledok po 5 minutach sa uz nema brat do uvahy..tak ja neviem ci je to nepochopitelne...kazdopadne za dva dni sprav dalsi z ranneho mocu

arabelka33
autor
14. dec 2017

Urcite spravim. Dakujem. Chcela som vediet nazor skusenejsich. 😊

tanuuulka
14. dec 2017

Uvidis, ze bude pozitivny 😊 ta ciarka urcite nabehla skor, ale bola slabunka a nevsimla si si ju. Ja som presvedcena, ze je pozitivny

kvetinka75
14. dec 2017

mne tiež zopár testov takto ukazovalo a nakoniec nebolo nič

aly
14. dec 2017

Mne sa pri najmladšom synčekovi ukázala slabá čiarka až po nejakých 15 min keď už bol test v koši, nedalo mi to a pozrela som znova 😃

arabelka33
autor
14. dec 2017

@tanulka no ja som po 5 minutach od toho testu odisla, pretoze som zase bola sklamana, ze tam niesu //. Za 20 minut nahodne pozeram ze co to jeee. Tak mi podskocilo srdiecko. Uvidim co bude dalsie dni 😊😍

mattkapd
14. dec 2017

@arabelka33 skus digitálny ja som si na 28den cyklu spravila A hneď mi ukázalo aj S týždňami A pritom mávam cyklus 53 dnovy

xxxxxnnnnn
14. dec 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

natally33
14. dec 2017

Bud je naozaj chybny, alebo si si slabulilinku ciarku najskor nevsimla a o 9 mesiacov budes mamka ❤
Tiez odporucam DIGI test!

lilu74
14. dec 2017

Mala som 2x takychto "duchov"teraz sa tu spolu krasne hraju🤗

barborkabar
15. dec 2017

tak na väčšine návodov k tehu testom máš napísané, že už nemáš odčítať test po viac ako 5 minútach lebo už to nemusí byť správne ale tak keď si o pár dní spravíš ďalší a najlepšie z ranného moču tak nič nepokazíš 🙂

anjelicek26
15. dec 2017

Rano budu kolajnice, prajem krasne vianoce, my sme taketo mali tri roky dozadu 🙂

arabelka33
autor
15. dec 2017

Este stale otalam s dalsim testom, aby som nebola sklamana. Ale modlim sa, aby to vyslo ❤

lavieenrose
15. dec 2017

@arabelka33 sprav si zajtra hcg sa zdvojnasobuje kazde 2 dni...to ze sa nedostavila menstruacia je iba dobre znamenie 🙂

bosoriak
15. dec 2017

@arabelka33 Mavala som take, tehotna som nebola. Vzdy len v limite treba odcitat.

marylinmary
15. dec 2017

este vydrz zo dva dni a potom si urob 🙂

bona_dea
15. dec 2017

Tiez som uz mala takto pozitivny test po viac ako 15 minutach a tehotna som nebola

linddi
15. dec 2017

Podľa mňa budú o dva dni už pekné viditeľné dve čiarky 🙂 Moc ti držím palčeky 😉

arabelka33
autor
15. dec 2017

Dakujem Vam. Skusim asi zajtra rano. Ja som nikdy nemala ducha. Vzdy iba snehobielo. Tak teraz som sa potesila aj z ducha a verim, ze tam bude 👶❤. Hlavne myslim pozitivne. Chapem, ze nema odcitat po 20 minutach. Ale.. 😊 zazraky sa deju nie?

ebi88
15. dec 2017

Mne pekne ukazalo asnponzaschnuti a bola som, podla mna si.

lavieenrose
15. dec 2017

@arabelka33 od kedy sa snazis otehotniet?

arabelka33
autor
15. dec 2017

Baby tento je dnesny. Cas 17:50, citlivost 10 a slabulinka ciarocka hned. Nevydrzala som to. Co myslite?

magic08
15. dec 2017

@arabelka33 ze gratulujem 😉

dietatko
15. dec 2017

Myslím, že si tehulka 🙂

zuzka38
15. dec 2017

@arabelka33 je to tam, gratulujrm aj ja 🙂

arabelka33
autor
15. dec 2017

Naozaj? Myslite, ze to mozem uz brat uplne vazne? Meska iba jeden den. Vobec nemozem tomu uveriiiiit. A este stale sa bojim, ze pride mrcha. Boze som uplne paf. ❤❤❤❤

anjelicek26
15. dec 2017

@arabelka33 mrcha prijde tak o rok-rok a pol xixi Prajem krasne a pokojne tehotenstvo. Muzovi aspon vies, co zabalis pod stromcek 🙂 Testik a detske topanocky 🙂

ada309
15. dec 2017

@arabelka33 na vianocny punc mozes zabudnut... Gratulujem... 🙂

arabelka33
autor
15. dec 2017

Dievcata velmi Vam dakujem. Som uplne dojata ❤❤ tak velmi sa tesim. Muz uz dva dni zvracia tak snad nebude aj dalsich 9 mesiacov namiesto mna. 😂😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre