Baby vidite ducha? Dnes mala prist mrcha. Tak som skusila. Ale nie z ranneho mocu. A duch sa ukazal asi az po 20 minutach. Je to vobec platny test?
v navode je napisane ze vysledok po 5 minutach sa uz nema brat do uvahy..tak ja neviem ci je to nepochopitelne...kazdopadne za dva dni sprav dalsi z ranneho mocu
Urcite spravim. Dakujem. Chcela som vediet nazor skusenejsich.
Uvidis, ze bude pozitivny ta ciarka urcite nabehla skor, ale bola slabunka a nevsimla si si ju. Ja som presvedcena, ze je pozitivny
mne tiež zopár testov takto ukazovalo a nakoniec nebolo nič
Mne sa pri najmladšom synčekovi ukázala slabá čiarka až po nejakých 15 min keď už bol test v koši, nedalo mi to a pozrela som znova
@tanulka no ja som po 5 minutach od toho testu odisla, pretoze som zase bola sklamana, ze tam niesu //. Za 20 minut nahodne pozeram ze co to jeee. Tak mi podskocilo srdiecko. Uvidim co bude dalsie dni
@arabelka33 skus digitálny ja som si na 28den cyklu spravila A hneď mi ukázalo aj S týždňami A pritom mávam cyklus 53 dnovy
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Bud je naozaj chybny, alebo si si slabulilinku ciarku najskor nevsimla a o 9 mesiacov budes mamka
Tiez odporucam DIGI test!
Mala som 2x takychto "duchov"teraz sa tu spolu krasne hraju
tak na väčšine návodov k tehu testom máš napísané, že už nemáš odčítať test po viac ako 5 minútach lebo už to nemusí byť správne ale tak keď si o pár dní spravíš ďalší a najlepšie z ranného moču tak nič nepokazíš
Rano budu kolajnice, prajem krasne vianoce, my sme taketo mali tri roky dozadu
Este stale otalam s dalsim testom, aby som nebola sklamana. Ale modlim sa, aby to vyslo
@arabelka33 sprav si zajtra hcg sa zdvojnasobuje kazde 2 dni...to ze sa nedostavila menstruacia je iba dobre znamenie
@arabelka33 Mavala som take, tehotna som nebola. Vzdy len v limite treba odcitat.
este vydrz zo dva dni a potom si urob
Tiez som uz mala takto pozitivny test po viac ako 15 minutach a tehotna som nebola
Podľa mňa budú o dva dni už pekné viditeľné dve čiarky Moc ti držím palčeky
Dakujem Vam. Skusim asi zajtra rano. Ja som nikdy nemala ducha. Vzdy iba snehobielo. Tak teraz som sa potesila aj z ducha a verim, ze tam bude . Hlavne myslim pozitivne. Chapem, ze nema odcitat po 20 minutach. Ale..
zazraky sa deju nie?
Mne pekne ukazalo asnponzaschnuti a bola som, podla mna si.
@arabelka33 od kedy sa snazis otehotniet?
@arabelka33 ze gratulujem
Myslím, že si tehulka
@arabelka33 je to tam, gratulujrm aj ja
Naozaj? Myslite, ze to mozem uz brat uplne vazne? Meska iba jeden den. Vobec nemozem tomu uveriiiiit. A este stale sa bojim, ze pride mrcha. Boze som uplne paf.
@arabelka33 mrcha prijde tak o rok-rok a pol xixi Prajem krasne a pokojne tehotenstvo. Muzovi aspon vies, co zabalis pod stromcek Testik a detske topanocky
@arabelka33 na vianocny punc mozes zabudnut... Gratulujem...
Dievcata velmi Vam dakujem. Som uplne dojata tak velmi sa tesim. Muz uz dva dni zvracia tak snad nebude aj dalsich 9 mesiacov namiesto mna.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak sa ukazal po 20 minutach , moze to byt chybny test takze by som urobila novy...