Ahojte prosím vás včera ráno som si robila test ale vyšiel mi veľmi slabunky duch skoro až neviditeľný že som sa musela poriadne zahladet cez svetlo aby som to videla odložila som ho a dnes ráno bol duch čosi výraznejší trochu zafarbený doruzova na fotke to asi nieje vidno ale predsa sa opýtam či tam niečo vidíte ms mešká 2 deň
@marcelka339 ja tam nevidím nič, a test sa po x hodinách nevyhodnocuje. Na krabičke máš napísané po koľkých minútach máš odčítať výsledok určite nie na druhý deň. Ak sa ti tam niečo zdalo urob test o 2 dni znovu, čiarka by mala byť tmavšia
Je to ukazkovy negativny test.
aky ma toto zmysel? Bud tam nieco vidno alebo nie, ale ak ma niekto navod, kde sa odporuca dat test do negativu, som zvedava a rada sa necham poucit
🧐kde je ten duch?🤔
@domka222 ja som to tam napísala že na fotke to ani neviem zachytiť ale ja ho tam vidím už včera tam bol keď som si ho urobila ale dnes je otrochu silnejší ms mešká 2 dní týždeň bolesti ako pred ms citlive bradavky ja mám dve deti ja viem ako to je keď si tehotná miesto ms stale sa cítim mokra a mám biely vodnaty vytok ja som sa len pytala či to nahodou niekto nevidí videl to aj manžel tu čiarku
@marcelka339 tak a čo vlastne chceš?
@marcelka339 sama vidíš, že na tej fotke nie je vidieť nič tak čo ti my máme potvrdiť? Keď si nie si istá urob zajtrajšok test znova
@marcelka339 sprav si test dnes ak si tehotná tak tam bude tiež a potom daj normálnu originál fotku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na začiatok by si mohla dať originál fotku