Ahojte baby,tento krát som konala čisto inštinktívne cítila som sa divne, môj ciklus bol teraz veľmi nepravidelný.Uz niekoľko dní mám bolesti na ľavo v podbrušku a silnú bolesť krížov.Do menštruácie mám ešte 9 dní napriek tomu som si robila tehu test a na každom bol úplne slabý duch.Je možné že sa niečo rysuje alebo si len namyslam?
No ja tam tiež nič nevidím.
@laraantonia Skús spraviť ešte jeden test, lebo na tomto nič nevidno
@klaudiadia99 voľným okom je to vidno,ja to vidím aj na foto keď ju pozriem vo väčšom.Ale možno že to nič neznamená,je naozaj veľmi slabé až takmer neviditeľné
Prosim ta rob si test az ked ti meskaju, naco je toto dobre 😑 mozes byt akurat tak zbytocne sklamana. Drzim ti palce nech to dopadne tak ako si prajes
Test je negatívny
@annnna18 popravde toto bolo len čisto zo zvedavosti,nejak mi to nedalo, pri prvej som mala tiež taký nejaký inštinkt a tiež rovnaké príznaky.Ale myslím že máš pravdu asi som to unáhlila, aj tak si budem musieť počkať,i keď ja som nedockava a všetko chcem vedieť užaj 🙈
A kde je ten duch? 🧐
@domka222 neviem to lepšie odfotiť, nemám veľmi dobrý foťák,je to veľmi slabo vidno..
Nič tam neni
@laraantonia nepotesim ta.presne take iste ciarky som mala na 2 testoch.teda ak je to Pepino.tehotna nie som. ostatne testy boli snehobiele
@laraantonia ak by si mala priznaky, tak test mas poz. Zial ja vidim len 1 ciarku.
Kolko si DPO, ked testujes?
@marticka85po toto je test z lekárne a presne rovnaký test pepino z drogérie som tiež skúšala na každom bola rovnaká slabá čiarka, a práve to ma prekvapilo že tam vždy niečo vidím keby tam nieje nič tak by som to nechala tak ale dva rozdielne testy a všade niečo vidím aj keď slabo.No nič neostáva mi nič iné len čakať ešte.Len som bola zvedavá na viac názorov
@laraantonia uz som tu citala viac diskusii o Pepino teste,ze maju nejaku chybnu sarzu a ukazuju falosnu pozitivitu.skus o par dni digitalny test,ten ti da vacsiu istotu
@marticka85po áno to som čítala aj ja,aj som si kúpila v lekárni ďalší a na tom vidím tiež to isté, viem že je to slabé ale niečo tam vidím
@laraantonia každopádne testujes veľmi skoro keď si nedockava tak vydrz aspoň 1-2 dni do MS na tomto nieje fakt nič vidno
9 dni do ms úplne zbytočne testujes…
Ja nic nevidim…to mozes mat aj PMS…preto testovat az ked meska lebo toto je zbytocne,skoda testu,skoda penazi,strata casu…verim ze si nedockava,ale kde sa ponahlas?
@klaudiadia99 áno, to tá moja zvedavosť 😁 to je teraz naozaj výnimočný stav a ani sama neviem čo ma to napadlo si robiť test. Nie som z tých čo počítajú a testujú,pri prvej som si test robila dva týždne po vynechaní menštruácie ale teraz mi to nejak nedalo,áno budem čakať a budem trpezlivá
@laraantonia mne ukázal test krásne 2 čiarky dva dni pred MS ( tiež som nevydržala dlhšie)tak ten tyzden ešte vydrž a nerob si zbytočne nádeje aby si nebola sklamaná ak by to náhodou nevyšlo
Držím palce
Ono by to bolo ľahšie keby je to fotenie na bielom a v svetle....možno by bolo nieco vidno...
Negatívny. 9 dní do MS je veľmi dlho
@klaudiadia99 ďakujem pekne 😊
@laraantonia ahoj,ja tam tiez nieco vidim,ale ci je to kanalik alebo velmi slaby duch,to neviem 🤷🏻♀️ Vyskusaj o par dni
@laraantonia nabuduce drz test za druhu stranu. Nie tu, co namacas do mocu 🤢
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@laraantonia ja tam nič nevidím 🙄😏