Ahojte robila som si 3 testy každý s odstupom 2 dní a každý mi ukázal veľmi veľmi slabú druhu čiarku, pri prvom po čase zmizla, pri ostatnych dvoch ostala ale bola extrémne slabá skôr neviditeľná na foto by ju vôbec nebolo vidno, čo to môže znamenať keď čiarky nesilneju? Ms mi mešká 9 dní ale pred 4 dňami som mala veľmi slabé krvácanie (1 deň a zacalo po styku) odvtedy ma aj dosť bolí v podbrušku ako pri ms, ku doktorke sa mi s tým veľmi teraz nechce ísť kvôli tomu vírusu, stalo sa vám niektorej že ste mali zo začiatku všetky čiarky také slabé?
@veronikaszabova na tom čo som si robila dnes na foto nevidno vôbec nič, ale keď sa voľným okom veľmi upriamim tak vidno slabucku skoro priesvitnú čiarku 😄 na foto je ten zpred 3 dní
Skorej presvitajuci kanalik, nie?
Kolko si DPO?
@natyyyyy mešká ti 9 dní? No na prvom teste je celkom pekná čiarka, vtedy ti meškala cca 5 dní, čo môže byť. Ale ak ti teraz nesilnie, ale možno aj slabne, tak z vlastnej skúsenosti viem, že to nie je moc dobre. Aj mne sa to stalo, vtedy išlo o biochemické tehotenstvo a MS mi prišla. Aj keď s meškanín vyše týždňa. Ale prišla. Verím, že to nebude tvoj prípad, ale budeš ten, kedy sa ukáže tehu neskôr. Moc držím palce 😊
@natyyyyy ja tam vidim ciarocku 🙂
No tak povedala by som, ze aj ja tam vidim celkom peknu ciarku a myslim si, ze este isto ztmavne
Mozno biochemicke tehotenstvo? Ciarka by mala byt skor silnejsia casom ako slabsia
Na 9 dní meškania je ta čiarka veľmi slabá.
Bud posunutá ovulácia, alebo asi najskôr o tehotenstvo nepôjde.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natyyyyy daj foto testu