Veľmi pomaly rastúce hCG

ala171
4. apr 2024

Prosím čo znamená keď veľmi slabuckomaly rastie hcg ?
Minulý týždeň 260 , dnes o týždeň neskôr 600.
Doktor ma poslal zajtra do nemocnice nech si to odsleduju. Samozrejme na sono nieje nič vidieť.
Som cca 6-7 týždeň. Viem to presne , žiadna posunutá ovul.
Som ešte po biochemickom spred troch mesiacov.
Snažime sme sa tri roky.
Mám čakať najhorsie ? :(
Žiadne problémy nemám , cítim sa absolútne skvelo zdravotne.
Zdá sa všetko ružové pocitovo tak prečo také pomalé hcg?
Ďakujem za odpovede.

domka222
4. apr 2024

Za týždeň je to ozaj malý nárast,keďže za 48-72hodín sa má hodnota zdvojnásobiť

katariiinkaa
4. apr 2024

Tiež mi stúpa hcg pomalšie, momentálne čakám na zajtrajšie sono a ďalší odber.. a potom sa uvidí čo ďalej. Držím palce nech všetko dobre dopadne ❤️

lusyyy36
4. apr 2024

Mimomaternicove. Ja som tak mala

katariiinkaa
4. apr 2024

@lusyyy36 ako ti rástlo hcg pri mimomaternicovom prosím? Aké si mala hodnoty hcg a po akom čase? Mala si aj nejaké ťažkosti?

kiki68
4. apr 2024

6/7tt by uz malo byt nieco vidiet, aspon plodik bez akcie, uvidis ako bude, drzim palce

dadka1997
4. apr 2024

Mne tiez rastlo pomaly hcg, mali podozrenie na mimomaternicove, a pekne sa uhniezdilo,.. ako si si odsledovala ovulaciu, ked si si 100% ista kedy bola ?

katariiinkaa
4. apr 2024

@dadka1997 dopadlo to u teba prosím v poriadku nakoniec? nevieš náhodou aké si mala hodnoty hcg, respektíve ako stúpali? ďakujem pekne 🙏

ala171
autor
4. apr 2024

@dadka1997 aj ste to dotiahli do úspešného konca ?
Viem to lebo som mala ovulaciu posunutú (dva dni pred ms) aj potvrdenú testom aj lekárom.

Myslíte že je tam ešte šanca ? Čítam že občas sa stane zázrak aj pri týchto okolnostiach.

ala171
autor
4. apr 2024

@katariiinkaa ďakujem takisto vám držím palce ❤️ . Dajte vedieť ako ste dopadla

dadka1997
4. apr 2024

@katariiinkaa
@ala171

M2 týždne mi meškala .. 81 som mala vysku hcg a stupala pomaličky.. preto mali podozrenie na mimomaternicove.. po tyzdni na to som mala okolo 199 ..ale nastastie sa uhniezdilo tam kde sa malo, ale začala som krvácať, a v ten deň som zazrela prvy krat bijuce srdiecko svojho syna teraz ma 6 rokov 😊

katariiinkaa
4. apr 2024

@dadka1997 tak predsa len sa zázraky dejú ❤️

dadka1997
4. apr 2024

@katariiinkaa tomu ver ❤️❤️❤️

katariiinkaa
4. apr 2024

@dadka1997 tiež mám za sebou teraz 3 odbery, zajtra ma čaká ďalší - hodnoty boli 9, 105 a 409, tak dúfam aspoň v kútiku duše že nakoniec to môže celé dobre dopadnúť. Presne príbehy ako ten tvoj mi dávajú aspoň akú takú nádej 🙏

dadka1997
4. apr 2024

@katariiinkaa podstatné je ze hcg rastie, pokým teda rastie je nádej 😊

ala171
autor
4. apr 2024

@dadka1997 to je niečo nádherné čo čítam jak vám to dobre dopadlo . Konečne mám úsmev na tvári a nádej je vždy.

dadka1997
4. apr 2024

@ala171 a ja ho uz mam 6 rokov 😊😊😊 moje kuriatko a ďakujem

sisa_s
4. apr 2024

@ala171 a na sono nie je ani dutinka? Lebo 6-7tyzden uz sa potvrdzuje aj akcia srdiecka, cize neviem si predstavit, ze tam "nic nemas"

ala171
autor
4. apr 2024

@sisa_s nič nemám. To je zvláštne že nikto nič nevidí , hcg nízke a mne nič neni , cítim sa ok , testy sú krásne, už silnejšie ani byť nemôžu.. neviem čo mi je a čo čakať

cookie29
4. apr 2024

no na 6-7tt je to skurocne nizke... mozno prave preto Ta dr posiela do nemocnice. Ale nadej zomiera posledna a zazraky existuju.

rachel36a
4. apr 2024

@ala171 bud biochemicke alebo v horsom pripade mi omaternicove.,inak by v 6-7tt bolo vidiet inimalne gestacny vak

zuza265
4. apr 2024

Ale ked si mala tak neskoro ovulaciu, tak nemozes byt predsa 6-7 tyzden a zodpovedas podla mna 5 tt. Co by bolo ok, len treba dohliadnut na ten rast hcg 🙂 a akcia srdiecka byva aj neskor. Niekto ma v 6 tt a niekto aj v 8-9tt. Hlavne mysli pozitivne. Stres je to najhorsie 🤗

ala171
autor
4. apr 2024

@zuza265 ovulku som mala 6.3. Takže týždne by zodpovedali 6-7 tt či sa mýlim ? Aj doktor tak vypočítal. Ja už neviem sama som zmätená zo vsetkeho

zuza265
4. apr 2024

@ala171 aha. Pisala si, ze 2 dni pred predpokladanou ms, tak som myslela, ze si to nepreratala🤗 tak ano. To vyzera na 6tt. Stale vsak treba cakat a kontrolovat ako sa to bude vyvijat

lusyyy36
4. apr 2024

@ala171 neviem už hodnoty ale max bolo tuším 1600 ale nikde nič nevideli, chodila som tysim každý druhy den na krv a Utz, potom mi pichli injekciu. Inak na teste som mala slabe ciarky, raz v nemocnici dokonca negativny test
Ja som stále spinila, preto som šla k dr

ala171
autor
4. apr 2024

@lusyyy36 Jaku injekciu vám pichli ?

lusyyy36
4. apr 2024

@ala171 metotrexat

cookie29
5. apr 2024

@lusyyy36 to je na "prerusenie" tehotenstva...

lusyyy36
5. apr 2024

@cookie29 no ved ano, kedze nevedela kde ten plod je tak ma nemali ako operovat, preto ta injekcia

ala171
autor
5. apr 2024

@lusyyy36 to znie hrozne že injekcia na prerušenie tehotenstva . Keďže to hrozí aj mne - neviete čo by sa stalo keby to odmietnem?

cookie29
5. apr 2024

@ala171 metotrexat nevyvola potrat, tam ide skor o to, ze zabrani deleniu buniek a teda plod sa nemoze dalej vyvijat, co znie podla mna logicky, ak je podozrenie na MMT a mohlo by to ohrozit zivot, co podla mna bol pripad @lusyyy36

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre