Prosím čo znamená keď veľmi slabuckomaly rastie hcg ?
Minulý týždeň 260 , dnes o týždeň neskôr 600.
Doktor ma poslal zajtra do nemocnice nech si to odsleduju. Samozrejme na sono nieje nič vidieť.
Som cca 6-7 týždeň. Viem to presne , žiadna posunutá ovul.
Som ešte po biochemickom spred troch mesiacov.
Snažime sme sa tri roky.
Mám čakať najhorsie ? :(
Žiadne problémy nemám , cítim sa absolútne skvelo zdravotne.
Zdá sa všetko ružové pocitovo tak prečo také pomalé hcg?
Ďakujem za odpovede.
Tiež mi stúpa hcg pomalšie, momentálne čakám na zajtrajšie sono a ďalší odber.. a potom sa uvidí čo ďalej. Držím palce nech všetko dobre dopadne ❤️
Mimomaternicove. Ja som tak mala
@lusyyy36 ako ti rástlo hcg pri mimomaternicovom prosím? Aké si mala hodnoty hcg a po akom čase? Mala si aj nejaké ťažkosti?
6/7tt by uz malo byt nieco vidiet, aspon plodik bez akcie, uvidis ako bude, drzim palce
Mne tiez rastlo pomaly hcg, mali podozrenie na mimomaternicove, a pekne sa uhniezdilo,.. ako si si odsledovala ovulaciu, ked si si 100% ista kedy bola ?
@dadka1997 dopadlo to u teba prosím v poriadku nakoniec? nevieš náhodou aké si mala hodnoty hcg, respektíve ako stúpali? ďakujem pekne 🙏
@katariiinkaa ďakujem takisto vám držím palce ❤️ . Dajte vedieť ako ste dopadla
M2 týždne mi meškala .. 81 som mala vysku hcg a stupala pomaličky.. preto mali podozrenie na mimomaternicove.. po tyzdni na to som mala okolo 199 ..ale nastastie sa uhniezdilo tam kde sa malo, ale začala som krvácať, a v ten deň som zazrela prvy krat bijuce srdiecko svojho syna teraz ma 6 rokov 😊
@dadka1997 tak predsa len sa zázraky dejú ❤️
@katariiinkaa tomu ver ❤️❤️❤️
@dadka1997 tiež mám za sebou teraz 3 odbery, zajtra ma čaká ďalší - hodnoty boli 9, 105 a 409, tak dúfam aspoň v kútiku duše že nakoniec to môže celé dobre dopadnúť. Presne príbehy ako ten tvoj mi dávajú aspoň akú takú nádej 🙏
@katariiinkaa podstatné je ze hcg rastie, pokým teda rastie je nádej 😊
no na 6-7tt je to skurocne nizke... mozno prave preto Ta dr posiela do nemocnice. Ale nadej zomiera posledna a zazraky existuju.
Ale ked si mala tak neskoro ovulaciu, tak nemozes byt predsa 6-7 tyzden a zodpovedas podla mna 5 tt. Co by bolo ok, len treba dohliadnut na ten rast hcg 🙂 a akcia srdiecka byva aj neskor. Niekto ma v 6 tt a niekto aj v 8-9tt. Hlavne mysli pozitivne. Stres je to najhorsie 🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Za týždeň je to ozaj malý nárast,keďže za 48-72hodín sa má hodnota zdvojnásobiť