Ahojte holky. Mam jednu otázku som tehotná 9tt a bruško mam ako v 5 mesiaci. Vždy som mala ploche bruško a príde mi to strašne skoro ale už som si musela kúpiť tehotenske rifle a ak to pôjde takto ďalej tak to v práci moc neutajim. Mal to taky niekto tak? 😊 je to normálne ale môžem mať nejaké problémy. Je to moje prvé babo takže nechci nič pokaziť a zatiaľ sa nemám s kým poradiť pretože nikto o tom nevie iba môj priateľ.
nafuknuta, zapcha..
@nikolazuz môžeš to mať s nafúknutia. Toto som mala aj ja zo začiatku a už fajn. No pre istotu to povedz aj doktorovi, aby ste náhodou niečo neprehliadli.
@nikolazuz tak ja som zas dlho ziadne nemala.. nic nebolo vidiet, kazdy to ma.inak.
Ale urcite by som.to nahlasila zamestnavatelovi skor. Aby si bola.chranena, keby daco..nikdy nevieš.. moja nadriadena to vedela ako prva plus este jedna kolegyna, ktorej som.doverovala.. oficilane som to oznamila aj kolegom, az ked som.mala.tehotensku knizku.
@nikolazuz ono sa ti to potom zastavi, neboj sa. kazdej zene v iny cas vypukne brusko. mozno teba len nafukuje a preto mas take velke brusko.
Ahojte, prosim Vas zienky o radu. Poslednu Ms som mala 26.9. u DR. Som bola 7.11. bolo vidno len malu dutinku.Dnes som bola na kontrolne sono a bola len dutinka so zltkovym vakom, ale ziadny plod..Podla Dr.som dnes v 7 t. velmi sa bojim mam ist znovu vo stvrtok...Myslite ze to je zle vyratane, alebo sa to memusi vyvijat? Dakujem vsetky o radu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ale vies o tom, ze si povinna zamestnavatela informovat o tom, ze si tehotna. teda nemusis, ale ked ta nahodou vyhodi pre nieco a ty si ho predtym neinformovala ze si tehotna, tak nie si nijako chranena