Veľké brušku v 9tt

nikolazuz
18. nov 2019

Ahojte holky. Mam jednu otázku som tehotná 9tt a bruško mam ako v 5 mesiaci. Vždy som mala ploche bruško a príde mi to strašne skoro ale už som si musela kúpiť tehotenske rifle a ak to pôjde takto ďalej tak to v práci moc neutajim. Mal to taky niekto tak? 😊 je to normálne ale môžem mať nejaké problémy. Je to moje prvé babo takže nechci nič pokaziť a zatiaľ sa nemám s kým poradiť pretože nikto o tom nevie iba môj priateľ.

pribinak
18. nov 2019

ale vies o tom, ze si povinna zamestnavatela informovat o tom, ze si tehotna. teda nemusis, ale ked ta nahodou vyhodi pre nieco a ty si ho predtym neinformovala ze si tehotna, tak nie si nijako chranena

lucy0807
18. nov 2019

@nikolazuz To bude len nafukovanie. Tiež som to tak mala, ráno brucho relatívne ok a do večera ako v piatom mesiaci, pomohlo mi každý večer pred spaním dávať probiotiká. Dávala som si ich v podstate cele tehotenstvo. 😉

snehulienka8
18. nov 2019

nafuknuta, zapcha..

katkaba1
18. nov 2019

@nikolazuz Ja som začala 7.týždeň a brucho ako v 5.mesiaci mám už asi 3 týždne, tiež som kosť a koža a vyzerám ako taký pavúk teraz 😀 A je to presne zdúvaním, zápchou, telo horšie trávi. Vraj pomáha vláknina, mne zatial nepomohlo nič len čípky ( aj to len trošku ).

nikolazuz
autor
18. nov 2019

@pribinak zamestnávateľovi to oznámim po Vianociach.
@katkaba1 uvidím skúsim sa teda poradiť S doktorom. 😊
Ďakujem za odpoveď všem 😊

nikolazuz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miriamik77
18. nov 2019

@nikolazuz môžeš to mať s nafúknutia. Toto som mala aj ja zo začiatku a už fajn. No pre istotu to povedz aj doktorovi, aby ste náhodou niečo neprehliadli.

siska53
18. nov 2019

@nikolazuz tak ja som zas dlho ziadne nemala.. nic nebolo vidiet, kazdy to ma.inak.
Ale urcite by som.to nahlasila zamestnavatelovi skor. Aby si bola.chranena, keby daco..nikdy nevieš.. moja nadriadena to vedela ako prva plus este jedna kolegyna, ktorej som.doverovala.. oficilane som to oznamila aj kolegom, az ked som.mala.tehotensku knizku.

hvolkovamirka
18. nov 2019

@nikolazuz ono sa ti to potom zastavi, neboj sa. kazdej zene v iny cas vypukne brusko. mozno teba len nafukuje a preto mas take velke brusko.

gunzburg
18. nov 2019

Ahojte, prosim Vas zienky o radu. Poslednu Ms som mala 26.9. u DR. Som bola 7.11. bolo vidno len malu dutinku.Dnes som bola na kontrolne sono a bola len dutinka so zltkovym vakom, ale ziadny plod..Podla Dr.som dnes v 7 t. velmi sa bojim mam ist znovu vo stvrtok...Myslite ze to je zle vyratane, alebo sa to memusi vyvijat? Dakujem vsetky o radu.

domiiini
18. nov 2019

@gunzburg ja som v 6tt mala len vak a až za 4 týždne tam bolo srdiečko 😊

luckacik
20. nov 2019

@domiiini ja som v 6tt mala len vak včera bolo ubudlo 2 tt co som bola na komtrole a uz krasne bolo vsetko vidieť aj srdiečko vsetko

domiiini
20. nov 2019

@luckacik no ja som mala kontrolu až o 4 týždne tak mohlo tam byt aj po tých 2

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre