Ahojte babule. Vedeli by ste mi poradiť? Minulú nedeľu som mala ovu, aj podľa testu aj podľa hlienu. Sex sme mali s mužom v nedeľu a pondelok. Včera som mala od rana take 4 hodiny veľké bolesti brucha ako keby som mala dostať menzes ale nedostala som, ten mám dostať až o 9 dni. Ak by som náhodou bola v tom, môžem si dnes večer skúsiť urobiť tehu test? (Ak áno, ktorý presne?) Alebo je to podľa vás skoro? Zajtra idem na zakrok k ortopédovi a preto sa pýtam o ten test, mne sa zdá, že ešte nič by neukázalo aj keby som si ho urobila. Dakujem veľmi pekne za rady.
@bambulienka25 samozrejme, že viem 🙂 ale či náhodou nejaká baba nemala “tušak a hneď vedela” a nakoniec to bolo tehu
Ja som mala hneď tušák, absolútne žiadne príznaky okrem bolesti brucha niekedy až kŕčov som nemala...akurát som mala aj preventívku u gynekologičky ale tam nebolo absolútne nič vidno a ani na teste.....test si rob tak 2 dni pred menštruáciou.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test je najlepšie robiť až po 14 dňoch a najlepšie ráno a clearblue je tuším najcitlivejší