Veľké bolesti brucha a možné uhniezďovanie

27. sep 2021

Ahojte babule. Vedeli by ste mi poradiť? Minulú nedeľu som mala ovu, aj podľa testu aj podľa hlienu. Sex sme mali s mužom v nedeľu a pondelok. Včera som mala od rana take 4 hodiny veľké bolesti brucha ako keby som mala dostať menzes ale nedostala som, ten mám dostať až o 9 dni. Ak by som náhodou bola v tom, môžem si dnes večer skúsiť urobiť tehu test? (Ak áno, ktorý presne?) Alebo je to podľa vás skoro? Zajtra idem na zakrok k ortopédovi a preto sa pýtam o ten test, mne sa zdá, že ešte nič by neukázalo aj keby som si ho urobila. Dakujem veľmi pekne za rady.

lucylliana
27. sep 2021

Test je najlepšie robiť až po 14 dňoch a najlepšie ráno a clearblue je tuším najcitlivejší

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. sep 2021

@bambulienka25 samozrejme, že viem 🙂 ale či náhodou nejaká baba nemala “tušak a hneď vedela” a nakoniec to bolo tehu

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julka29
28. sep 2021

Ja som mala hneď tušák, absolútne žiadne príznaky okrem bolesti brucha niekedy až kŕčov som nemala...akurát som mala aj preventívku u gynekologičky ale tam nebolo absolútne nič vidno a ani na teste.....test si rob tak 2 dni pred menštruáciou.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre