Ahojte maminka prosím vás chcem sa opýtať nepredáva z vás niektorá pre dievčatko vecičky veľkosť 49 CM pozerala som aj na bazari ale tam majú len 50/56 keďže moje detičky boli malinké keď sa narodili tak sa vás pýtam ak to sem nepatrí tak prepáčte a hneď to znamená ďakujem
@lenkalukacovicova pozri v KIK, mavaju tam aj taketo malinke veci (od č.48)
Aj Tesco máva označené ako early baby
Ja som take male videla aj v tescu pre predcasne narodene deti. A je uz malicke na svete? Mozno prekvapi a bude vacsie. Ako vies, ze bude mat 49 cm?
Ja som objednávala z NEXT velkosť 44 a v Tescu velkosť 42. Ale výber je dosť malý. Pre 49cm bábo ale predsa bude 50 ideal a to kúpiš všade.
@lenkalukacovicova ja som mala tak isto z tesca, oznacene to bolo ako "tinyboy" a bola to velkost 44 pre predcasne narodene deti. V 50tke chudacik plaval ako ryba... Ale daju sa kupit aj v kik-u.
CA predava od 44 co som videla
Vôbec sa to neoplatí kupovať to ti hovorím v dobrom 😌radšej keď vieš ze bude malinke tak kúp viac 50tok a mozno úplne malo by som kúpila tých 44 do pôrodnice, ale tak ci tak vo väčšom bude bábätku pohodlnejšie a su aj menšie 50tky ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenkalukacovicova bezne je velkost 50, potom 56, 62... ide to po 6 cm. Velkost 49 som nevidela. A hlavne je to rozdiel len 1 cm. Je aj velkost 44, to maju skor predcasne narodené deti.