Baby, je možné, že večer okolo 17-18tej, mám testy tmavšie ako z prvého ranného moču? Včera ráno som robila Dr.max, bola slabá ciarka. Večer som robila Baby top test, a tam tmavšia. Dnes ráno som robila znova Dr.Max a čiarka bledsia ako na tom včerajšom večernom, a teraz večer som robila Mamatest, a čiarka pekne tmavá. Prikladám foto toho posledného.
Viem, že sa má testovať jednou značkou, no chcela som skúsiť aj iné.
Neporovnavaj testy roznych znaciek.
Ja som mala dokonca ranne testy negativne a poobedne/vecerne pozitivne
Každý test ma iné množstvo farbiva
@divokykonik 3krat som prišla o dieťa, asi preto.....
A musí mi byť nasadená liečba....
Sú to testy s rovnakou citlivosťou?rovnako môžu vyblednúť po čase. naozaj porovnávaš neporovnateľné.
@ukulela áno všetko sú to citlivosť 10.
@ivik4 vážne? Zaujímavé 🤔
Ano
Tak sa vobec netrap testami a chod radsej hned na krv, to bude najistejsie a hned vyriesis aj potrebnu liecbu. Drzim palce 😊
@lelelienka ďakujem ti ❤️
Spodný mamatest máva viac farbiva. 🙂 Preto je tmavší. Kvôli tomu sa odporúča robiť testy rovnakej značky, keď už musíš porovnávať.
Mne dr max strasne pomalicky tmavol akoby bol stale.rovnaky som mala pocit potom som urobila top test a rozdiel bol okamzite vidno.... takze ak chces porovnavat tak rovnakou znackou lebo to striedanie znaciek nema ziadnu vypovednu hodnotu. Vyber si 1 z nich len
Aj ja som mala mamatesty tmavšie dokonca na začiatku mamatest viditeľne čiarky a na inom ich nebolo áno vidno takže to je v poriadku a nech to dobre dopadne 🙏
Krásne tmavne. Držím palce. 🙂
@jana0215 ďakujem ❤️
Tak ano dnes uz vidno riadne rozdiel 🙂 gratulujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A napíšeš mi prosím dôvod takého častého testovania? Ja som urobila jeden, tam koľajnice, ďalej som netestovala. Len zbytočné stresy si robíš.