Včera slabé menštruačné krvácanie, dnes pozitívny test

linduska_
1. apr 2024

Ahojte,
14.12. som prekonala spontánny potrat, s mm sa samozrejme opäť snažíme s odstupom 3 cyklov od potratu, teraz 1. mesiac. Včera som mala dostať menštruáciu, nemala som ani žiadne príznaky, čo pred menš. mávam (výkyvy nálad, vyrážky, citlivé prsia), už to mi bolo trochu zvláštne v sobotu večer, včera som išla ráno na toaletu a bum, na toaletnom papieri slabá menš. krv, dala som si tampón asi po 3 hod. vytiahla a tam len úplne slabulilinký hnedý výtok, dala som si ďalší tampón a ten už bol suchý, žiadna krv ani hnedý výtok-dnes ráno som urobila test a je pozitívny so slabou čiarkou. Môžem byť tehotná? Čo potom včera znamenala tá krv?😑 ďakujem za všetky cenné rady

tinka_1807
1. apr 2024

@linduska_ Môže byť, že sa uhniezdovalo vajíčko. Zvykne to byť cca v čase predpokladanej menštruácie. Počkaj ešte 2 dni a skús ďalší test. Ale držím palce ;)

amelia89
1. apr 2024

ja som v den ocakavanej menstruacie tiez spinila,ale nebola to cervena krv a bol to naozaj 1 den. takze som si myslela ze mi zacina menstruacia,ale potom 3 dni nic takze som si sla kupit test a bola som tehotna.

linduska_
autor
1. apr 2024

@amelia89 Bolo všetko v poriadku a dotiahli ste to do víťazného konca?

amelia89
1. apr 2024

@linduska_ ano,akurat hlada coko vajicka na zahrade ❤️ prajem aj tebe zdravie a nech je vsetko ok

deti95060810
1. apr 2024

môžeš byť kľudne tehotná...
mne sa to stalo pri dvoch tehu, len ja som to brala ako normálny menzes a potom som už len očami gúľala o pár mesiacov že čo to ... 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre