Včera slabá čiarka, dnes silnejšia.

stastko123
10. okt 2019

Ahojte baby mám na vás otázku je možné že tam vidím niečo silnejšie a že by z toho mohlo byť bábo? S partnerom sa snažíme o bábätko a poslednú dobu ma veľmi bolia prsia mavam divné výkyvy nálad a neviem či to môže byť aj cysta alebo takéto čiarky cysta nerobí? Prosím poraďte mi pridávam fotky včera a dnes. Zelený je zo včera a modrý z dnes.

mima1
10. okt 2019

Tak lepsie ked robis jeden druh testu skus zajtra pripadne pozajtra a uvidis. Tazko povedat ci ano ci nie. Ciarka druha tam je ale...

klaudiaden
10. okt 2019

@stastko123 ja som asi slepá prepáč, ale ja žiadnu čiarku nevidím, otestuj sa za dva dni a ak tam je a si tehu tak čiarka bude jasne vidieť 🙂

leto2016
10. okt 2019

@stastko123 Ak sa bude jednať o tehu, teda hcg , jeho hladina rýchlo stúpa. Skús o dva tri dni, ciarka by mala byť riadne prítomná , držím palce

vinejka6
10. okt 2019

Ja vidím druhu čiarku na tom prvom teste 🙂 ale preistotu skús testnut o dva dni ešte, mala by byť silnejšia už

stastko123
autor
10. okt 2019

@vinejka6 jasné že skúsim len ma to prekvapilo žeby niečo tam bolo i keď mám deň pred menzesom 🤔 takze budem veriť a dufat ...nádej zomiera posledná ☺️ držte palce baby ☺️

leto2016
10. okt 2019

@stastko123 daj vedieť potom 😃

vinejka6
10. okt 2019

@stastko123 držím palce, nech je to tak, ako chceš 🍀 ale je to na dobrej ceste podľa mňa, ja čiarku vidiiiim 🙂

spiruanka
10. okt 2019

Vidím na oboch slabú čiarku ☺️držím palce nech silnie ✊daj vedieť keď budeš testovať

suzitok
10. okt 2019

Ja vidim tiež, daj potom vediet 🍀

keithy
10. okt 2019

Aj ja vidím na modrom teste druhu čiarku 😍 držím palce ❤️

ritta86
10. okt 2019

Urcite si tehotna, keby nebol ziaden HCG neurobi sa ani slaba ciarka. A robis si test priliz skoro, preto taka slaba.... len sa stava ze zeny potratia a rovno dostanu menzes a ani nevedia, ze sa to neujalo, preto sa ma robit test az po termine cakanej menstruacie. Ale podla mna si na 100% tehotna.

stastko123
autor
10. okt 2019

Baby no uvidíme bojím ale toho že to je cysta niekde som čítala že má rovnaké príznaky ako tehu :( tak dúfam že to nie je môj prípad

stastko123
autor
10. okt 2019

Samozrejme že dám vedieť o dva dni testnem teda keď sa skôr neobjaví menzes :(

nadejna7
10. okt 2019

@stastko123 to by si mala trosku asi aj bolesti a tak keby to je cysta, ved chodis pravidelne k dr nie? a cysta sa kolko x ani neriesi lebo vacsinou praskne sama a vyplavy sa pocas ms, vies kolko takych si uz mohla mat a ani o tom nevies ?

stastko123
autor
10. okt 2019

@nadejna7 no mala som jednu raz ale to bolo pred x rokmi dozadu 😆 čiže a to bola iná bolesť vám poviem...momentálne ma bolia len prsia a také jemné kŕče v podbrušku akoby som mala mať menzes a hlava sa mi točí takže verím a mám nádej ☺️ každopádne píšem či z toho niečo abo znova nič a snažíme sa ďalej ☺️

vinejka6
10. okt 2019

Nemyslím si, že je to cysta. Na 90% si tehotná 🙂 ❤️

stastko123
autor
10. okt 2019

@vinejka6 myslíš že zajtra mám testnut či až v sobotu doistoty?

soviatko
10. okt 2019

Počkaj ešte dva-tri dni. Ja som si prvý test robila v druhý deň očakávanej MS, druhý o dva dni neskôr a vidíš ako vyzerajú čiarky.

bobo1983
10. okt 2019

ja som takuto ciarku mala 3dni pred menzesom...teraz bude mat 3m, ta ciarka 😁 uz len aby silnela...drzim palce 😊

stastko123
autor
10. okt 2019

@soviatko no dúfam že moje čiarky budú také ako tvoje 🙂 ale budem trpezlivá a počkám si 🙂

soviatko
10. okt 2019

@stastko123 Silno držím palce. Ja keď som ostala tehotná, tak testy som si robila v nedeľu a v utorok a vo štvrtok som už sedela u svojho lekára. Na sone bolo vidno malinkú bublinku. Ak ti cez víkend výdu testy pozitívne, kľudne sa objednaj od 21. 10. k svojmu gyndošovi. Ten ti to už bude vedieť na 100% potvrdiť ;)

janka0319
10. okt 2019

Ja som si robila test tehu a prvý mi vyšiel presne takýto slabý , další som si robila po týždni a čiarka bola už silná 😊 netreba sa ponáhľať , skús si kľudne aj po týždni spraviť 🙂

stastko123
autor
10. okt 2019

@janka0319 dobre skúsim počkať ak však mrcha má neprebehne lebo už sa nám tak stalo :( budem veriť že teraz je to na dobrej ceste

soviatko
10. okt 2019

@stastko123 Toto sú tie najťažšie dni - to čakanie a umáranie sa, či z toho niečo bude alebo nebude... No verím že všetko dobre dopadne. Budeme čakať s tebou.

stastko123
autor
10. okt 2019

@soviatko ďakujem som rada že mám podporu vás 🙂 budeme čakať spolu ☺️

modrykoniicek
10. okt 2019

Ja vidím na oboch a nemusím hľadať...ale ako radia skúsenejšie ešte počkaj pár dní a tak otestuj 🙂

vinejka6
10. okt 2019

@stastko123 viem, že ti to nedá a si zvedavá a chceš vedieť načom si, ale radím urobiť si test až v sobotu a ráno, väčšine žien ukáže ráno test najlepšie pretože moč je najkoncentrovanejsi. Ale podla mňa aj keby si si urobila zajtra bude tam čiarka, no myslím si, že v sobotu bude jasne viditeľnejsia ako zajtra 🙂 držím palce

stastko123
autor
10. okt 2019

@vinejka6 ďakujem baby ale ako som vravela budem vás informovať ☺️☺️

vinejka6
10. okt 2019

@stastko123 čakáme ❤️

luptakovab
10. okt 2019

@stastko123 Ja to mám podobne, myslím tie tvoje príznaky a aj slabú čiarku na teste, držím prsty 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre