dobry den vcera 3.9 mi vysiel poz test dneska rano 4.9 mi vysiel negativny? neviete co to moze byt? stretli ste sa s tym?
Vzhľadom na druh testu by som ani jeden nepovažovala za pozitívny. Koľko ti mešká?
@svetlonos no pravda je taká, že ak sa test robí ako by sa mal t.j. min tých 5-7 dní po meškaní menštruácie najlepšie aj neskôr tak každý aj lacnejší test ukáže tehotenstvo.. to kto a prečo robí test skôr hodnotiť nejdem ale bohužiaľ musia počítať tým pádom aj s takýmito nejasnými výsledkami
@ssaska123 keď sme sa snažili o bábo, tak som testovala tiež skoro, od 10.dpo a často mi ukazovali testy na 11., 12.deň čiarku a potom už nič, biochemické. Zbytočne som si vždy robila nádeje. Ale úplne to chápem. Potom som otehotnela keď sme to neplánovali a testovala až keď mi menzes meškal. Držím palce
@ssaska123 pozri takýchto čiarok v čase snaženia a kvôli liekom som mala veľa tehotná som nebola. Počkaj tie dva dni ak si tehotná tak na 14dpo ak naozaj prebehla ovulácia kedy sú myslís, tak budeš mať na teste jasný výsledok bez ohľadu na druh testu. Toto je môj test na 24dc, 14 dpo. Pluska nabehli takmer okamzite
Držím palce
@ssaska123 ten mamatest si namočila asi viac ako je tá riska tam určená a vtedy ti hneď vybehne takýto výsledok testu. Otestujt ešte raz ale neponaraj viac ako je kreslená ta riska označená max
@bambieblue neponorila som viac nato si davam pozor skor ma zaujimal dovof doho preco je test vecer pozitivny a vzdy rano negativny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nestretlo, nikdy nekupujem tieto lacné tenké testy, Kupujem v dm a vždy vysli bud negaivne alebo jasne pozitívne. Potom som kúpila ešte CB test a ten ukázal týždne. Ja sa divím ze kupujete tieto papieriky, ktoré sú väčšinou na detektíva.