Včera pozitívny a dnes negatívny test

lepenka19
4. jún 2024

Ahojte, stalo sa už niektorej z vás že ste mali pozitívny tehotenský test a na ďalší deň bol test negatívny ?

katariiinkaa
4. jún 2024

@lepenka19 nemáš fotku testu? možno to bol len kanálik

lepenka19
autor
4. jún 2024
lepenka19
autor
4. jún 2024

@katariiinkaa ahoj, pridala som fotku

magic08
4. jún 2024

Stalo, test, ktory ukazoval pozitivitu, bol chybny

cookie29
4. jún 2024

Moze byt chybny test, moze ist o biochemicke tehotenstvo. Kolko Ti meskala menstruacia?

lepenka19
autor
4. jún 2024

@cookie29 dva dni

slavuska131
4. jún 2024

Ahoj j som to tak mala najprv pozitívny a potom negatívny
A dnes mi dr zistila že je to tehotenstvo ale začinajúci potrat

lepenka19
autor
4. jún 2024

@slavuska131 to ma mrzí.

janussa69
4. jún 2024

Dievčatá , aj mne sa to stalo... teraz mi mešká MS dva týždne mám ísť k Dr?

pet888
4. jún 2024

moze ist o biochemicke tehotenstvo. Ale najprv by som vyskusala ine testy, ci nahodou ten negativny nie je chybny, lebo toto vyzera ako jasne pozitivny.

rencsi1323
4. jún 2024

Ahojte, mala by som takú otázočku že hneď ráno som urobila test a bol pozitívny (3dni mi meškajú a čiarka bola slabá ale viditeľná) a nevedela som vydržať par dni a som urobila teraz ďalší test a je negatívny 🤷🏽‍♀️😢 Môže byť že v rannom štádiu tehotenstva ešte len ten ranný moč ukazuje HCG?

magic08
4. jún 2024

@rencsi1323 dovodov moze byt vela, v rannom moci je HCG koncentrovanejsi, pocas dna pijes, moc je zriedeny, cize moze to byt dôvod, dalsi dôvod je , ze si kupila test inej znacky , menej citlivy a dasli dovôd, ze ide o biochemicke tehotenstvo a teda zacinajuci potrat.

rencsi1323
4. jún 2024

@magic08 ďakujem za odpoveď. Áno test bola iná značka.

magic08
4. jún 2024

@rencsi1323 tak moze byt problem aj v tom. Skus kupit ten isty, co vysiel pozitivny. Pripadne iny, ale 10tkovy

cookie29
4. jún 2024

@rencsi1323 moze ist o biochemicke tehotenstvo, cize "tuklo" ale neuchytilo sa. Moze ist o nizke HCG a teda ako pisu vyssie poobede je nizsia koncentracia lebo jes a pijes, ale su naopak zeny, ktore rano nemaju nic a poobede ano. Mozes mat inu citlivost testu...

sara3456
20. okt 2024

Dobrý večer 2 testy pozitívny a dnes podvečer negatívny 11 dní mi meška ciklus prosím vás poradíte mi ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre