Ahojte! Mešká mi menštruácia, dnes mam 37 deň cyklu. Vždy som do toho 35 dňa dostala. Som momentálne trošku zmetená, pretože pred týždňom som mala mierne bolesti v podbrusku a zápchu 😀 .. Teraz som si robila test a negatívny. S priateľom sa snažíme o babatko a naposledy sme mali pomer pred 2 týždňami. Pracuje v zahraničí. Zaujima ma váš názor na testy.. 🙂 Veľa som si už precitala, ale nič konkrétne sa nedozvedela. Napr kedy robiť test kedy ukaze správne a prečo ukaze negatívny výsledok ak je žena skutočne tehotná.....
@julka1011 moc sa v tom vrtaš a pitveš...nazor na test? Ked mi meškala menštruácia niekolko dni, tak som si kupila test - jedno aky...tuším to bol ten Woman Secret, ocikala a zistila či som alebo nie som tehotna...jedna palička - nie....dve paličky - ano...čo chceš viac vedieť? Pre niektore zeny je aj negativny test spravny....
Skus este o par dni, mne ukazalo pozitivny test az ked mi skoro tyzden meskala MS
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@julka1011 asi si toho až tak veľa neprecitala...test sa robí najskôr v deň meškajúcej MS, lepšie počkať aj týždeň...najlepšie je použiť ranný moč...test je negatívny, keď hladina hormónu HCG nie je dostatočne vysoká a to je napr.vtedy, keď došlo k oplodneniu neskôr ako cca 14dni pred očakávanou MS