Ahoj baby mali ste niektorá z týmto skúsenosti podľa ms by som mala byť v 7 týždni,podľa ultrazvuku som v 5-6tt včera krv na Pohotovosti brali a hcg je 10000 a na ultrazvuku ešte nič nevideli len gestačný vačok o dva týždne ževraj kontrola u lekára ,ten vačok pred týždňom mal len 8 mm včera už 13,98 mm
Mám sa obávať najhoršieho alebo ja už sama neviem som z toho ako blázon tam povedia v ds že to bude mŕtvy plod ja z nervami utekám do Bratislavy a tam zas iné takže ja to fakt nechápem ...
Takto mi dal lekár len ultrazvuk prázdny gestačný vačok
Ja mam tiež takýto ultrazvuk ešte s menším vakom, tiež som bola 5tt, o dva týždne kontrola, stále nebolo nič vidno len sa vacok zväčšil, o týždeň bola ďalšia kontrola a už bola akcia srdiečka 🙂 neboj, všetko bude dobre.
je to pol na pol... bohuzial, nezostava nic ineho len cakat.... nie je dovod aby to nedopadlo dobre...
@libu88 ahoj ja ta nechcem plašiť ani nič, je to len moja skusenost. ja som s týmto prešla, gestačný vačok rástol hcg sa zvyšovalo a plod nikde. Teraz som 2x tehotná, bola som na prvom ultrazvuku 7+3 a bol plod aj srdiecko a to presne viem kedy som mala ovulaciu a vedela som to aj prvy krat, zbytočne mi hovoril doktor ze som isto skoršom týždni, ja som vedela ze nie . tahali to somnou takto do 12 - 13tt, vtedy ma poslali na kyret.
Toto som zažila prvé tehu natesena 7+0 u gyn ,len gestacny vak o 2tyzdne tiež, hoc narástol a o týždeň to už doktorka uzavrela ako anembryolu, nasledovalo samocistenie....
Ale čítala som aj o dobrých koncoch ak si mala posunutu ovuaciu, rozhodujuca bude ďalšia kontrola ,kde už plod musí byť vidno.
@7kikuska7 inak áno, nemusí to zle dopadnut, ale napr. ked vedela kedy ma ovulaciu a mala ju potvrdenú tak potom je málo nádeje
@libu88 ja som mala tiež dlho prázdny vak a nakoniec mam doma 6ročné dvoničky 😁tiež som sa bála keď povedal ze v ňom nieje plod, dal mi kontrolu v priebehu 8tt a tam už sa ukázali dva vaky v jednom bola malinka bodka ktorá mala 1mm a v druhom také zrniecko ktoré sa nedalo ani zmerať. Držím palce ❤️
@snazilka_bio_mamka ahoj tak aj ja som tak dopadla ležím v nemocnici akurát čakám na kyret
@libu88 je mi to veľmi lúto. nie su slová, ktore vedia potesit v tejto chvíly. Jedine tolko, ze dalsie vyjde urcite. aj ja som tak bola a potom na 3šup sa podarilo a teraz som v 20 tt a stale sa bojím. prajem ti vela síl a podpory zo strany partnera a rodiny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@libu88 v 5-6tt ako máš podľa utz mne tiež nebolo nič vidieť až v 8tt bolo pekne vidieť plod aj srdiečko, ešte nezufaj