V utorok som mala nechránený sex a akurat v ten den som mala posledny den ovulacie, partner tvrdí že dal pozor no od vtedy mam bolesti v podbrušku, pocit na zvracanie, potom hnedy výtok a na to potom jemne krvavý a potom to isté dookola, a ja neviem čo si mam myslieť o tom viete mi poradiť prosím vás a MS mam dostať až o týždeň
Tie priznaky si si mohla vsugerovat lebo nad tym dost premyslas. Tak skoro by si realne ziadne nemala
@nikol77790 ty nepoznas svoje telo ani trochu? Vobec sa nezaujimas ako funguje? Nedokazes si nic vygooglit o tehotenstve, prvych priznakoch a pod?
Priznaky si si vsugerovala
Preboha koľko máš rokov keď nepoznáš základy biológie?
Tehotná byt môžeš ale nikto to nezistí lebo je to príliš zavčasu. A nemusíš. Teraz treba čakať, ideálne do najbližšej menštruácie ale minimálne tých 11 dni.
Bože tehotenské príznaky nenestavajú hned ako dosexujete 🙈
@zuzana9393 ja som ich nemala ani po sexe a do pôrodu tiež 😀
@nikol77790 psychika robi svoje... tehotenské príznaky začínajú cca od 5 týždňa po oplodnení nie po 6 dňoch 😂
A partnerovi na to jeho" dával som pozor" sa nespoliehaj😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikol77790 od styku neprešiel ani týždeň, otehotnieť si mohla aj nemusela to ti teraz nikto nepovie. Po 6 dňoch od styku určite nemáš tehotenské príznaky