V utorok som mala nechránený sex. Som tehotná?

nikol77790
19. aug 2024

V utorok som mala nechránený sex a akurat v ten den som mala posledny den ovulacie, partner tvrdí že dal pozor no od vtedy mam bolesti v podbrušku, pocit na zvracanie, potom hnedy výtok a na to potom jemne krvavý a potom to isté dookola, a ja neviem čo si mam myslieť o tom viete mi poradiť prosím vás a MS mam dostať až o týždeň

matullienka
19. aug 2024

@nikol77790 od styku neprešiel ani týždeň, otehotnieť si mohla aj nemusela to ti teraz nikto nepovie. Po 6 dňoch od styku určite nemáš tehotenské príznaky

ivik4
19. aug 2024

Tie priznaky si si mohla vsugerovat lebo nad tym dost premyslas. Tak skoro by si realne ziadne nemala

really8
19. aug 2024

@nikol77790 ty nepoznas svoje telo ani trochu? Vobec sa nezaujimas ako funguje? Nedokazes si nic vygooglit o tehotenstve, prvych priznakoch a pod?

guudy
19. aug 2024

Priznaky si si vsugerovala

cookie29
19. aug 2024

Preboha koľko máš rokov keď nepoznáš základy biológie?

Tehotná byt môžeš ale nikto to nezistí lebo je to príliš zavčasu. A nemusíš. Teraz treba čakať, ideálne do najbližšej menštruácie ale minimálne tých 11 dni.

zuzana9393
19. aug 2024

Bože tehotenské príznaky nenestavajú hned ako dosexujete 🙈

kikusenka1
19. aug 2024

@zuzana9393 ja som ich nemala ani po sexe a do pôrodu tiež 😀

kikusenka1
19. aug 2024

@nikol77790 psychika robi svoje... tehotenské príznaky začínajú cca od 5 týždňa po oplodnení nie po 6 dňoch 😂

teki1
19. aug 2024

A partnerovi na to jeho" dával som pozor" sa nespoliehaj😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre