Ahojte, tie ktoré si to sledujete a snažíte sa dlhodobo mam otázočku. V sobotu vecer som mala nechránený styk. V pondelok cez den hnedý ovulacny hlien(ktorý mal byt az niekedy o 3-4 dni)
Myslite zeby z tohto styku mohlo byt tehotenstvo?
Dakujem krasne
Z každého jedného styku môže byt tehotenstvo. Jediná 100 percentná ochrana je abstinencia.
@leuska1991 Ok Dakujem
@ninka99865 Ano samozrejme, Dakujem😊
Ale tehotná nebudeš za pár dní
To sú také dohady.. jasne že môžeš byť tehotná keď si mala nechránený styk. Nikto ti tu predsa nenapíše že nie, nemôžeš byť tehotná 🙈
Teraz môžeš akurát tak čakať a najskôr v deň očakávanej MS by som spravila test.
Urcite nie, otehotniet sa da len utorky, stvrtky a nedele 🤷
@lindusss2016 do rici, ja som mala pred 3,5 t v nedeľu styk, MS mi mešká už týždeň t.z že budem tehotná? 😱
@stellarstar gratulujem 🙏😃
@lindusss2016 k čomu? 🤣 netestujem nestresujem 🤷♀️🤣
@stellarstar no ale kedze bol sex v nedelu, uspech je zaruceny 😂 len ironia na otazku autorky, kedze si mysli, ze z jej informacie o datume pohlavneho styku niekto zisti, ci je tehotna 🤷
@lindusss2016 upravili mi názov témy, takto to znie ozaj divne 🤦♀️🤦♀️
@lindusss2016 😊😊 modrykonik vie vzdy perfektne Zmeniť hlavnu otazku.. pointa uplne mimo😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Samozrejme