V ktorý najskorší deň ste si robili test a bol pozitívny?

crazybabenka
29. máj 2013

V ktorý najskorší DC ste si robili tehutest a bol pozitívny? Viem, že testovať sa má až v prvý deň vymeškanej menštru.....ale aj tak som zvedavá 😉 😀

tamarar
29. máj 2013

ja som zacala testovat uz 3 dni "po" 😀 .......nazhavenej snazilke su rady typu: testovat po vynechani a podobne...na 2 veci🙂))).... ale prve // boli tusim 4 dni pred planovanou menstr.

mezike
29. máj 2013

mne vysiel prvy pozitivny test na 39 DC 😀

pingu1
29. máj 2013

18 😀 😀 😀 😀 😀

kamea858
29. máj 2013

22 DC a bolo vidiet ducha, 23 DC slaba ciarka.

soldi
29. máj 2013

@crazybabenka otazka je polozena uplne nespravne, lebo nezalezi na tom, ktory den cyklu, ale kolko dni po ovulacii 🙂
pokial ma niekto cykly 35 dni, tak jasne, ze mu test ukaze neskor ako niekomu, kto ma cykly 21 dni 😉

mne ukazal test pozitivny vysledok 9 dni po oplodneni, co bolo 33dc, ale keby som mala cyklus 28 dni, tak by to bolo 23dc 🙂

martinkatinka
29. máj 2013

Podľa toho aký máš test, niektoré ukážu už 5 DPO, iní až v prvý zmeškaný deň MS...

euka210
29. máj 2013

na 29den, prvy den meskania a mne bolo uz zle 🙂

iaura
29. máj 2013

9 den po ovulacii🙂

ivuska027
29. máj 2013

4 dni po ovulke a "tom" 😀 ma boleli strasne krize, uz som si bola ista kolka bije, test 9 dni po ovulke a // 😵

alexis13
29. máj 2013

treba kupit a skusit 😀

kacatto
30. máj 2013

13DPO uz som mala slabu ciarku 🙂 ale testovala som asi od 10DPO - negativny, 12 DPO (poobede) duch..

titulienka
30. máj 2013

na 8 den po oplodneni ale to som vedela presny den ovulky a boli to dvojky tak hcg bolo vyssie tak ukazal asi preto skor 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre