Ahojte zacala ma zaujimat tato tema tak skusim ake mate skusenosti... ked ste si robili test a bol pozitivny , v akom tyzdni ste tym padom zistili ze ste tehotna ? Zaujima ma v akom tyzdni je uz dost postacujuce HCG aby bol test pozitivny .. Dakujem za Vase skusenosti 🙂 a reakciu
Test môže byť pozitívny približne 10 DPO … to je 4. týždeň tehotenstva.
@lopticka001 ja som bola v 5. týždni keď som zistila, že som tehotná 😊
@lopticka001 4.týždeň, 9 DPO
Kolegyna v 8.tyzdni mala vysoke HCG a vtedy jej to ukazolo 🙂
@zuzanockamt no som novacik co je DPO ?
V 3 mes.som zistila že som tehotná
5t
V prebiehajucom 5tom tyzdni, myslim ze to bolo 4+3 akebo tak nejak.
@lopticka001 dpo - den po ovulacii
Ja som pri 2.zistila skor, ako pri 1., konkretne v 5.tyzdni
@lopticka001 prvé dve tehotenstva 31 deň cyklu, dva dni mi meskala ms, tretie 28 den, v ten som mala dostať ms, na teste som mala silné dve čiarky. Neviem, koľko DPO. Takže cca 5 tt.
Prvé 2 tehotenstva som test robila 5 dní po meškaní menštruácie,to je 4-5 TT? Teraz pri treťom som to zistila v 7tt, keďže som mala normálne menštruáciu ako vždy, až keď mi začalo byť ráno zle a prestala mi chutiť káva som vedela, že je zle.
@lopticka001 v 4tt som v podbrušku cítila že je viac citlivé a aj bradavky pred ms som mala na testoch slabšiu druhú čiarku.
Dievcata mna bolia prsia uz asi 3 tyzdne a dost silno , palia a take pevnesie .. test pred tyzdnom bol negativny . Teraz sa mi pride ked jem obed vsetko slane . ..
@lopticka001 v case meskajucej ms uz som vedela a mala pozit.test
Ja som.si robila na 16den po ovu, kedze mavam dlhsiu tuto fazu, ale aj kvoli tomu, ze som mala bazalnu teplotu stale vyssiu.
@lopticka001 po 3 týždňoch príznakov by ti čiarky na teste oči vyrazili. Menštruácia ti už mešká?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
vacsina ma na 12 dni po ovulacii uz jemne // na teste... tym padom v prebiehajucom 4. tehotenskom tyzdni