Baby volala som gynekológovi po pozitívnych testoch, hlavne kvôli tomu ze ci mam ihneď zrušiť obstreky platničky keďže mi ukázalo pozitívny test, objednala ma sestrička na 27.2. ,začiatok poslednej ms som mala 9.1. teraz by som mala byt 5tt, robila som si clear blue digi co ukáže a ukázal 2-3 , teraz neviem kedy prebehla ovulácia a ci toho 27 už bude vidieť dačo či má nemala objednať neskôr.
Prečítaj si leták pri teste tam je to presne napísané že v ktorom si tyzdni keď ti test ukáže 2-3 ...
@faith6 leták si čítal? Radím si to prečítať tam je to tak pekne vysvetlené 😉
Presne týždeň ti nepovie nikto. Ibaže by si mala ovulaciu presne v strede cyklu...s tým ráta aj kalkulačka. Ja som mala skôr ovulaciu aj doktor podľa veľkosti videl týždeň skôr a tak sa aj narodila.
Ale do 27.2. sú takmer 2 týždne, keďže test už teraz ukazuje...už by to malo byť vidieť. Mne nebolo vidieť týždeň po teste a dva týždne po teste už bolo vidieť
Keď nemáš zdravotne problémy, nemáš sa kde ponáhľať.
Okej baby dúfam že na Sone bude už srdiečko ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pytala sa sestricka na datum poslednej menstruacie? 7tt je akurat, uz by malo byt vidiet aj bijuce srdiecko.