Ahojte som v 6tt, konkrétne 5+5, včera som bola u lekára, nakoľko mi vyšiel pozitívny test, ale na sone nič nevidel, len povedal, že sliznica je vysoko, a zobral krv na hcg. V utorok idem znova. Mam obavy aby to nebolo biochemické tehotenstvo, alebo nebodaj mimomaternicové. Mate niekto podobnú skúsenosť a na ďalšom sone už niečo lekár videl? Oboma som si už prešla a nechcem si tým prejsť znova. O prvé dieťatko sme sa pokúšali 3 roky, a toto je prvé tehotenstvo od narodenia synčeka.
Veru. Mozno to bolo par dni posunute. Nevies kedy presne doslo k oplodneniu. A pri utz je to kazdy den ine. Ja som preto za kazdym isla az cca v 7-8.tt.
Len som čakala, že aspoň vak už bude vidieť, ale nebolo tam nič. Snáď mate pravdu baby, dúfam, že v utorok už niečo uvidime
Mne bolo 5+4 vidieť vak, nič viac, myslím že treba určite vydržať, ako sa píše vyššie, možno si mala posunutú ovu 😊
Ja som mala tak isto, no ja som zistila ze som tehu ked som bola 3tt😂 na sone sa dlho nic neukazovalo, bola som sledovana len podla hcg ktore stupalo taka ko malo, potom som v 6tt zacala krvacat isla som na pohotovost a tam uz bol aj zltkovy vacok ale nevideli plod, o 3 dni na kontrole pri mojej gyn. Uz bol aj plod s akciou🙂 aktualne som 15tt a vyzera to tak ze som mala posunutu ovulku o 8 dni. Treba veriť že všetko bude ok🙂 prajem veľa šťastia
Mňa už lekár 19.3. pripravoval nato, že to bude určite klesať, že to bude biochemické tehotenstvo, lebo nič nevidí a zrazu mi sestrička volala, že sa zvýšilo hcg
@marcela199 No ja som mala pri prvom odbere 13.3. Hcg 70. Teraz v utorok 19.3. Som mala hcg 356, ale na sone nebolo vôbec nič. Teraz v utorok idem znova, posledný menzes som mala 3.2. A posledny styk kedy mohlo prísť k oplodneniu som mala 24.2., tak vôbec nechápem ci to je v poriadku, alebo mam mat obavy.
podla mna vydrz.... to je este skoro.... super, ze hcg stupa... 😉
Len už neviem čo si mám myslieť, ja som už po rozhovore s lekárom na prvej prehliadke bola zmierena s tým, že teda nič z toho nebude, a teraz sa bojím, že mi dali zbytočne nádeje.
@mikanika za 9 dni by ta čiarka mala byt podla mna o dost silnejšie. Myslim že ste pisali že poslednu ms ste mali nejak zaciatkom februara ze? Tym padom by ste podla ms mali byt uz 8tt co by znamenalo ze hcg by malo byt o dost vyššie. Mne sa sone bolo vidno až ked hcg bolo nad 1000 , neviem nesom lekar ani som nevidela vaš zdravotny zaznam. Uvidite ako vam stupne dalsie hcg.
Malo by stupat kazdy druhy den dvojnasobne to znamena že ked ste boli 19teho hcg 356 tak dnes by ste uz mali mat cca 700 plus minus samozrejme. Ja som chodila na hcg kazdy druhy den. Ale tak lekar vie urcite lepsie ako ja len vravim svoju skusenosť
@marcela199 nebolo vidieť zatiaľ nič, len povedal, že sliznica je vysoko, to bolo všetko.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mikanika je to úplne normálne. Mohla si mať posunutú ovulaciu, tie týždne nie sú úplne presné. U mňa to bolo vidieť a počuť v 8 týždni.