Ahojte baby. Prosim vas je tu jedna z vas taka, co jej v 5tt na ultrazvuku neukazalo este nic? ja som z toho strasne vystresovana, tehotenske testy pozitivne a na sone nic :-/ Este sa chcem spytat ci je normalne ked ma boli brusko, mam ho take riadne nafuknute a niekedy v nom citim taky tlak.. najhorsie natom je ze moja doktorka ma momentalne dva tyzdne na dovolenke.. ja som uz zuufala :-/
Treba čakať 🙂 je to este veľmi skoro..mne potvrdili až v 8tt.
Netreba sa zbytočne stresovať 🙂 Vidíš, že niektoré baby to tak mali tiež a dokonca trvalo ešte dlhšie ako tebe kým bolo niečo vidieť. Tie týždne ti nemusia vychádzať úplne presne takže sa nemusíš báť. Ešte treba chvíľku počkať a uvidíš, že najbližšie už niečo uvidíte 🙂
@tanickami ja som išla na gynekológicku prehliadku aj s tým, že mi mešká menzes, tehotenstvo nebolo vidieť, kázal mi prísť o týždeň na krv, keď som išla tak ze najprv ma pozrie, bol vidieť gestacny vak, plod nie, tak o týždeň zas na kontrolu, a vtedy už bilo srdiečko. A už má moja dcérka pol roka. Neboj sa, všetko bude v poriadku.
@tanickami ja som zažila nedávno niečo podobné akurát mne bolo vidieť gestacny vak a plod nie. Posielali ma na kyret ale som nešla. Viem co zažívas bola som s toho strašne nešťastná stále som verila že sa mimino ukáže. V 10tyz to somna všetko odišlo ešte teraz trochu krvácam. Keď dokrvacam pôjdem na kontrolu ci je všetko OK. A začneme sa snažiť znovu verím ze už zo šťastným koncom.
@tanickami ahoj ano ja som tak mala 5tt som bolo a potom 5+2 a uz bolo vidiet gestacny vak...tiez som mala take ako keby nadute brucho a vadili mi strasne vsetky nohavice neviem preco ...
ja som bola u doktora na začiatku 5tt tiež, ani som k nemu nedostala 🙂 sestričke som povedala, s čím som prišla a ona hneď začala pozerať kalendár a povedala, že teraz by som len zbytočne čakala v rade, že aj tak tam nič nebude vidieť, že stačí mi prísť neskôr, opäť pozerala do kalendára a prepočítavala 🙂 Povedala aby som prišla o 3 týždne, že to bude také akurát, že bude aj niečo vidieť a už mi možno dá doktor aj tehotenskú knižku. Takže hlavne byť v pohode a čakať 😉 I keď ja už som veľmi netrpezlivá, už by som chcela vidieť aspoň nejakú bodku ❤
Dakujem vam velmi pekne baby za podporu, ukludnili ste ma :-* hned sa mi bude aspon trosku lepsie spat 🙂 :-*
Tie bolesti a tlak v podbrušku sú normálne,aj ja som to tak mala.Dr mi povedala,že to sa maternica rozťahuje a pripravuje na rast plodu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tanickami tak neviem... v 5tom tt tak mozno gestacny vak by mohlo byt vidiet... za tie 2 tyzdne bude akurat cas aby bolo vidiet nieco poriadne