Užívanie HAK a antibiotík. Mohla priateľka otehotnieť?

hungo
16. apr 2009

Ahojte, chcem sa spýtať ked moja priatelka bere antikoncepciu Novynet a počas toho brala antibiotika sumamed, tak či tie antibiotiká znižujú účinok tabletiek a aká je pravdepodobnosť otehotnenia, ked som sa do nej spravil dakujem

bene
16. apr 2009

no hugo tak tu je odpoved od lekara
Antibiotika sumamed ovplyvnuju vstrebavanie viacerych liekov, ale vzajomny ucinok a jeho ovplyvnenie je individualne.

takze mozu a nemusia

hungo
autor
16. apr 2009

hm a ked sa to stalo cca 2.4 tak ako sa da tomu nejako zabranit alebo nieco ako to najskor a najlepsie zistit ze ako sme natom? ked teraz by mala nekedy dostat kramy

pajinka23
16. apr 2009

hugo nemas sa vobec coho bat 🙂 🙂 🙂 🙂 ,vetsinou sa tieto dva druhy liekou vobec neovplivnuju 🙂 🙂 🙂 ,je velmi malinke riziko otehotnenia 🙂 🙂 🙂

hungo
autor
16. apr 2009

jaj no bodaj by si mala pravdu vsak jedny hovoria tak druhy tak..:(

bene
17. apr 2009

hungo no organizmus je zvlasntna vec, kludne nic nemusiii byt no a ked celkom tak nech si urobi test s najvacsou citlivostou ked jej nedojdu kramy a uvidite.
ale otehotniet je malicky zazrak, tak ak brala aj antikoncepciu tak ta pravdepodobnost je podla mna malaaa 😉

pajinka23
17. apr 2009

hungo 🙂 🙂 nerob paniku 🙂 🙂 🙂 urcite ide len o plany poplach 😀 😀 😀 😀 😀

hungo
autor
18. apr 2009

a este jedna otazka v nedelu doslo špinenie a stredu prišlo tak strasne malo krvi a neska (sobota) to už prestáva a inokedy sa to tahalo až do pondelka a mala som to taketo podobne aj minulý mesiac a vyplavovala sa mi aj sliznica. moze to byt poriadku toto alebo vnecom moze byt chyba?

pajinka23
19. apr 2009

hmmm v takom pripade odporucam navstivit dokiho 😉 lebo to mozebyt aj nejaky zapal 😀 😀 tak sup sup k dokimu a hnet bude vsetko jasne a aj vy budete v klude 😅 😅 😅

pajinka23
23. apr 2009

NO CO AKO STE DOPADLI??? 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre