Ahojte, chcem sa spýtať ked moja priatelka bere antikoncepciu Novynet a počas toho brala antibiotika sumamed, tak či tie antibiotiká znižujú účinok tabletiek a aká je pravdepodobnosť otehotnenia, ked som sa do nej spravil dakujem
hm a ked sa to stalo cca 2.4 tak ako sa da tomu nejako zabranit alebo nieco ako to najskor a najlepsie zistit ze ako sme natom? ked teraz by mala nekedy dostat kramy
hugo nemas sa vobec coho bat 🙂 🙂 🙂 🙂 ,vetsinou sa tieto dva druhy liekou vobec neovplivnuju 🙂 🙂 🙂 ,je velmi malinke riziko otehotnenia 🙂 🙂 🙂
jaj no bodaj by si mala pravdu vsak jedny hovoria tak druhy tak..:(
hungo no organizmus je zvlasntna vec, kludne nic nemusiii byt no a ked celkom tak nech si urobi test s najvacsou citlivostou ked jej nedojdu kramy a uvidite.
ale otehotniet je malicky zazrak, tak ak brala aj antikoncepciu tak ta pravdepodobnost je podla mna malaaa 😉
hungo 🙂 🙂 nerob paniku 🙂 🙂 🙂 urcite ide len o plany poplach 😀 😀 😀 😀 😀
a este jedna otazka v nedelu doslo špinenie a stredu prišlo tak strasne malo krvi a neska (sobota) to už prestáva a inokedy sa to tahalo až do pondelka a mala som to taketo podobne aj minulý mesiac a vyplavovala sa mi aj sliznica. moze to byt poriadku toto alebo vnecom moze byt chyba?
hmmm v takom pripade odporucam navstivit dokiho 😉 lebo to mozebyt aj nejaky zapal 😀 😀 tak sup sup k dokimu a hnet bude vsetko jasne a aj vy budete v klude 😅 😅 😅
NO CO AKO STE DOPADLI??? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no hugo tak tu je odpoved od lekara
Antibiotika sumamed ovplyvnuju vstrebavanie viacerych liekov, ale vzajomny ucinok a jeho ovplyvnenie je individualne.
takze mozu a nemusia