Vidíte tu niečo? Jedna slečna na emimine mi povedala že ano. Ja na živo vidím bielu čiarku asi kanálik netuším. Ostatné testy sú negatívne.
Sex bol 30.6 potom prišla ms o 8 dní
Následne bol sex 11.7
13.7 a 16.7
Myslíte že môžem byť tehotná? Užívam antikoncepciu a už som zúfalá
Čiarka na živo nie je sivá ani ružová. Je biela
Nie nic tam nie je
Negativny
Ďakujem veľmi pekne dievčata. Čiarka nie je vidieť iba keď na ňu zasvietim tak vidím ohraničenu rysku a ak by bol test pozitívny tak by sa to zafarbilo na ružovo.
@anonym00000 negativny
@anonym00000 vzdy tam je aj ta druha ciarka ale nie je vidiet pokial sa nezafarbi...test je negatívny vidim tam iba jednu ale to ze beriete antikoncepciou nezabrani v otehotneniu ak evakuuje do vás.. veľa žien tak otehotnelo
@anonym00000 uplne najjednoduchsie by bolo, keby si prestala sexovat... potom nemusis zakladat milion tem s rovnakym obsahom a negativnymi testami... neposkvrnene pocatie ta sa ta urcite tykat nebude 🤦♀️
@dizzy1822 ak sa antikoncepcia berie správne tak môže byť sex neprerušovany. My praktizujeme pri HAK aj prerušovaný styk ale toho 30.6 priateľovi ušlo. Lenže ak by som vtedy otehotnela tak to už test ukázal si myslím
@maximiliana ano viem. Už som nad tým uvažovala. Ale tiež nemôžem mať vzťah bez sexu. Už sa radšej pýtať nič nebudem a počkám do ms. Snáď príde.
Mňa by len zaujímalo na kieho boha si robíš testy, keď užívaš HAK a ešte aj MS máš 🙈
@anonym00000 preboha, vies naco sluzi HAK?? Ze si to mozte na plno uzivat. Nie si davat pozor.
@lalenka33 tak to by zaujímalo teda aj mňa
@anonym00000 prečo si myslíš, že si tehotná? Na teste 1 čiarka, užívaš HAK, mala si menštruáciu... Čo ťa ešte vedie k tomu, že môžeš byť tehotná?
@patus_2 netuším, bolo mi zle chvílu. Teraz je to ok a nejak mi to napadlo keďže ani HAK není 100%
@lalenka33 pretože sa bojím že som mohla otehotnenieť aj napriek ms a aj napriek HAK. Už mi prepína vidim čiarky na teste. Skumam ich pod svetlom či tak nejaká čiarka náhodou není 🤦♀️ do ďalšiej ms mám ešte 9 dní a už aj stresuje že ďalšia ms nepríde.
@anonym00000 tak pokiaľ nechceš skončiť na psychiatrii čo takýmto spôsobom skončíš, tak buď nesexuj alebo ešte použite kondóm lebo toto keď mieniš robiť každý mesiac, tak fakt skončíš na psychiatrii
@lalenka33 áno to je viem. Počkam na ms, čo dúfam že príde a následne už budeme používať aj kondóm prípadne pharmatex ( od toho 16.7 sex nebol a ani nebude).
@anonym00000 radsej zbehni gynekologovi, nech ti vysvetli, ako funguje HAK, lebo evidentne nevies
@anonym00000 prečo nemôžeš mať vzťah bez sexu?
@any_soj pretože sex k vzťahu patrí. Sám priateľ povedal že bez sexu vo vzťahu nebude aj keby vzťah fungoval super
@anonym00000 prepáč, ale toto je naozaj na psychológa, tvoj priateľ je s tým OK?
@any_soj prečo by mala mať vzťah bez sexu?
@anonym00000 tak sa to najskor naucte robit a potom to robte... lebo to, co tu predvadzas uz hranici s psychiatrickou diagnozou... normalne tvojho priatela lutujem, ak sa takto spravas aj v beznom zivote
@elizabet173 môže mať vzťah aký chce 🙂 ale veta "vzťah bez sexu nemôžem mať" mi neznie veľmi ako slobodne rozhodnutie. A tá ďalšia odpoveď žiaľ už vôbec.
@anonym00000 och tak to ma mrzí, že priateľ má takýto názor. Tento muž ťa neľúbi. Milovať znamená chcieť dobro druhého, nie tlačiť na neho vydieraním buď sex alebo žiaden vzťah. Vie napríklad ako si teraz v strese a strachu z možných následkov sexu? Aký má k tomu postoj? Žiadna antikoncepcia nie je 100%. Pearlov index hormonálky je okolo 0,5. To znamená, že jedna z 200 žien za rok užívania otehotnie. Ty si zváž, či chce tvoje dobro - pchať sa hormónmi a riskovať neželané tehotenstvo. Odporúčam podcast Ako si nezobrať teľa zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. Že či je tento muž schopný naozajstného rovnocenného vzťahu. Lebo mnohí iní sú. https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...
A ešte dodám, že tvoj strach úplne chápem, keďže naozaj sex znamená možnosť počať dieťa. Našťastie som nikdy nemusela toto riešiť. Prajem pokoj a slobodu aj tebe 🙂
@any_soj ďakujem 🙂 budem sa musieť s ním o tom porozprávať. On to berie tak že aj keby otehotniem tak sa o to postaráme spolu. Všetko by bolo zabezpečené ale horšie to je u mňa. Mám psychiatrickú diagnózu a do toho aj telesný hendikep čiže som na plnom ID. A neviem si predstaviť žeby som teraz mala dieťa, preto stresujem a bojím sa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.