Užila som Escapelle 10 hodín po styku. Som tehotná?

nininka39
19. jún 2015

Ahojte mám taký menší problém , už som toho zúfalá . Mám 19 rokov . A 3 .6 som mala nechránený pohlavný styk ktorý trval asi 5 minút , potom mi prišlo zle a priateľ sa bál pokračovať , čiže ani neejakuloval .Viem že počas styku môžu byť kvapôčky lásky . Hneď ráno som bola kúpiť Escapelle ktorý som užila do 10 hodín od styku . Menštruáciu som dostala 12.6 ktorá trvala až do dnes , čiže 8 dní ale bola o niečo slabšia ako inokedy. Pre istotu som si kúpila tehotenský test , ktorý mi včera vyšiel negatívne. Mám pocit že mi už aj bruško rastie, je to asi hlúposť že ? .. čo si o tom myslíte ? ☹

cammille
19. jún 2015

@nininka39 nesexuj 😉 radsej chodte na zmrzku

skoupilka1
19. jún 2015

aaaale nestresuj, to je iba v tvojej hlave!!!!! Nepozoruj sa tak, evidentne ti to škodí. To že si mala menzes slabší ale dlhší to je dôsledok tabletky. Je to zásah do tvojho cyklu. Tabletka ti ho trocha rozhodí. Test ti vyšiel negatívny, tak to hoď za hlavu. Tehotná nie si.

veronka
19. jún 2015

Bruško ti rastie zo sladkostí, nie z tehotenstva 😀

nininka39
autor
19. jún 2015

V pondelook si urobím ešte jeden test a uvidíím , ale dúfam že mi tá tabletka zabrala 🙂 ..Zo sladkostí to asi nebude, práveže za posledné dni som toho veľa nezjedla 😀

adusska1209
19. jún 2015

@nininka39 urcite mas 19.rokov?

nininka39
autor
19. jún 2015

Ano mám 19 .

sibalka21
19. jún 2015

@nininka39 No v prvom rade nechapem na co si chces zase kupovat test, ked je ocividne ze nemas absolutne z coho otehotniet, nespravil sa a este si zbytocne uzila aj tabletku PO, takze neni sanca ze budes tehu.... A v druhom rade mala si MS az 8 dni co je podla mna dost na to aby si vedela ze tehu niesi... To ze bola slabsia je koli tej tabletke, len ti rozhodila cyklus.... A nabuduce sexuj s kondomom a nebudes sa musiet stresovat

petra7777
19. jún 2015

Prázdniny sa blížia...to tu bude každý deň nových nickov a nových stupídnych p*čovín 😀 😀 😀

nininka39
autor
19. jún 2015

@sibalka21 Ďakujem , ja viem že som urobila chybu toto bolo prvý krát bez ochrany, vždy používame kondom a v najbližších dňoch si pôjdem dať predpísať aj antikoncepciu . 🙂 . Len teraz to veľmi ľutujem a dúfam že máš pravdu 🙂

danna85
19. jún 2015

@nininka39 Neboj, urcite nie si tehotna, teda na 99,99% nie si 🙂 Nesli ste naplno, vzala si Escapelle, mala si MS (aj ked slabsiu) a vysiel Ti aj negat. tehotensky test 15 dni po pohlavnom styku (keby si aj mala ovulaciu tri dni po styku, tak po 12 dnoch by uz mal byt test pozitivny, ak by si bola tehotna).

veronka
19. jún 2015

@nininka39 kup si radsej viac testov a testuj az do dalsej ms, ak by nahodou prisla az o mesiac 😀

pertulik
19. jún 2015

som na poradni Bravo Girl? :D :D :D :D :D :D :D

nininka39
autor
20. jún 2015

@danna85 Dúfam teda že máš pravdu , v deň styku som mala podľa všetkého neplodné dni, pretože ovulácia mi vychádzala na 29.5 🙂

sheila72
20. jún 2015

Prečo hneď komenty typu blížia sa prázdniny a nesexuj pubertiačka....veď má 19 preboha, a nie15. Očividne sa len v panike chcela uistiť.
Tehotná určite nie si, poznám sice prípady, keď žena otehotnela aj po escapelle, lenže to by vám muselo ujst viac nez pár kvapiek ;)

nininka39
autor
20. jún 2015

@sheila72 Ďakujem ti že si mňa hneď neodsúdila ako podaktoré 🙂 .Veď práve že toho sa bojím že aj ja som počula už o tom že tá tabletka nezabrala . A ešte keď mi prišiel slabší menzes , no zase prišiel presne v deň ako mal . Neviem no asi by som sa už mala ukludniť lebo stále sa len do zrkadla pozerám ako sa mi zväčšilo brucho 😀 ..

bona_dea
20. jún 2015

dievčatá, ja predpokladám, že Vy ste na začiatku svojej sexi kariéry boli vzdelané jedna radost... keby sa to dalo spätne overiť, jeden by sa určite čudoval,koľko z Vás sa s idiotskými dotazmi obracalo svojho času na stránku zdravie.sk, alebo otravovalo doktorov na antikoncepcia.com

;)

odpoveď, nesexuj, choď na zmrzku, v prípade 19 ročného dievčaťa, vyznie od dospelej ženy prinajmenšom zvláštne... toto môže napísať len nejaká frustrovaná, tučná chudera, na ktorú chlap nevyliezol už poriadne dlho

norosko
20. jún 2015

Ahoj,to krvácanie je ok,to tá tabletka robí,aj ja som si ju pár krát dala,a tiež to krvácanie bolo iné.....teda nemáš sa čoho bát.....tehotná určite nie si. Hlavu hore 🙂

sono2
20. jún 2015

@nininka39 bože dievča, že bruško rastie, tak toľko nejedz 🙄

nininka39
autor
20. jún 2015

@bona_dea ,
@norosko Ďakujem Vám baby hneď ste mi zlepšili náladu 🙂

sheila72
21. jún 2015

@bona_dea hovoríš mi z duše :D

@nininka39 neboj sa, určite nie si tehotná, maximálne nafúknutá :D slabší menzes mohol prísť aj vďaka tabletke, predsa len je to veľká dávka hormónov. Odporúčam si dať radšej predpísať antiko, pretože časté užívanie tabletky po by ti mohlo úplne rozhádzať hormóny a neskôr by si mohla mať problém otehotnieť.

Baby, veď buďte trocha empatické, vy keď máte stresy si tiež kadečo nahovárate....navyše slečna sa svoj dotaz opýtala slušne, tak by ste tiež mali slušne odpovedať...

nininka39
autor
21. jún 2015

@sheila72 To dúfam že som len nafúknutá , je pravda že už skoro mesiac sedím doma a nič poriadne nerobím ale asi sa velmi kontrolujem . Navyše priateľ sa somnou rozišiel takže teraz by som už vôbec nechcela zostať tehotná . A samozrejme si antikoncepciu pôjdem predpísať ak budem mať priatela . Escapelle som si dúfam že zobrala prvý krát aj naposledy. Len som sa dočítala že menštruácia po Escapelle vlastne nie je menštruácia . Ale keď mi prišla normálne v termíne ako mala tak by to malo byť v pohode nie ? .. Ďakujem aj tebe ale že si ochotná a zastala si sa mňa 🙂

cammille
21. jún 2015

@bona_dea no dakujem 😀😀 nie som ani frustrovana, ani tucna a dokonca ani chudera 😉 a veruze moj chlap na mna lezie dostatocne casto chvalabohu 😀 naopak, nechapem ako vobec niekto moze takto reagovat a osocovat na zaklade toho, co som napisala..myslela som to v tom najlepsom zmysle, proste ked ma kocka take mindraky z toho, ze otehotnie, si myslim, ze najlepsiou "ochranou" je nesexovat..asi som konzervativna a staromodna, ale podla mna by mladi mali namiesto prezervativov a antikocepcie byt vedeni k moralke a tomu, ze proste "vysledkom" sexu aj pri najlepsej ochrane moze byt dieta, ze sex nie je len zabavka, ale akt lasky...ktory moze mat "dlhodobe dosledky" 😊 ..takze pokial nie som schopna prebrat zodpovednost za pripadne dosledky svojho cinu, tak proste nesexujem 😉

bona_dea
21. jún 2015

@cammille blábláblá, amen :D

cammille
21. jún 2015

@bona_dea nic rozumnejsie sa nedalo ? 😉

bona_dea
21. jún 2015

@cammille na takú slovnú perlu veru nie ;)

pertulik
22. jún 2015

@bona_dea teda nechcem nič hovoriť ale ja som bola na prvý sex pripravená až až a to som nepotrebovala ani antikoncepciu, ktorú neuznávam ;)

bona_dea
22. jún 2015

@pertulik gratulujem ;)
nie každý čaká s prvým sexom až do svadby,alebo do veku, kedy je pripravený na tehotenstvo 😉
sex nie je len reprodukčná záležitosť... na to zabúdate, ženy 😉

aspoň teda ja nesexujem momentálne za účelom reprodukcie 😀

pertulik
23. jún 2015

@bona_dea tak za prvé sex som mala v sedemnástich a sory zato že som neni ako dnešné štetky ktoré s avyspia hned s prvým niekde na disce na wc.... 🙂 chcela som to s človekom ktorého som milovala a bola som s ním 4 roky takže tak 🙂 takže gratulujem ja tebe ak sa radíš do tej druhej skupiny...

cammille
23. jún 2015

@bona_dea presne ako pise @pertulik nie kazda skoci hned kazdemu do postele..ja som mala 21 a moj prvy ( a verim ze aj posledny ) bol moj manzel 😊 a ja som bola jeho prva tiez..a sex rozhodne nie je pre nas len reprodukcnou zalezitostou, prave naopak, je krasne zit s niekym, pre koho viem, ze som jedina, a on pre mna takisto...to zeny ako ty ci zakladatelka bohuzial nikdy nebudu mat moznost spoznat...nuz ale kazdy mame svoje priority 😉 vela stastia ti prajem 😊

pertulik
23. jún 2015

@cammille ja nevravím že reprodukujem :D :D :D to si ty povedala :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre