Ake su pls vase skusenosti? Ja uz tyzden testujem a mam slabuckych duchov mozno kanaliky na testoch. MS mam dostat az tento vikend.
Ako ste to zistili vy? Kedy????
Ja som teraz takto testovala ale len kvôli tomu ze mi je nejak divne a mam ine bolesti ako pri pms, krce a silné bolesti prs.. 6 dni pred ms ružová čiarka a včera som takisto skúsila opäť test a čiarka silnie...tak snáď 🙂 do ms mam ešte 4 dni
A co tak testovat po meskani ms?
tyzden? a ty vies ze staci jeden test? toto nie je vyhra v loterii ze cim viac testov tym vyssia sanca 🙈
Naco testovat, kym nevynecha menstruacia? Zbytocny stres.
Ja som robila v druhy deň meskania z dovodu že menstruaciu mám vždy presnu ako hodinky a potom po 5 dňoch oba testy pozitivne následne navsteva gynekologa a potvrdenie tehotenstva aj testom na prítomnosť hcg v krvi ... Spociatku keď sme sa snazili s mužom som sa otestovala aj pred meskanim krvnym testom ale zbytocne ... Radšej pockaj aby si mala istotu a neznervoznovala sa zbytocne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Testovala som asi až 5 dní po meškaní MS. Skôr mi to ani nenapadlo. A mala som iba 2 testy, takže škoda zbytočne míňať. Prvý test po 5 dňoch, druhý test o 2 dni neskôr. Bez akýchkoľvek pochybností.