Už štvrtý deň mám slabý výtok

kilk
29. sep 2021

Ahojte namiesto menštruácie mám slabý hnedý výtok už 4 deň a pomaličky to ustupuje a robila som si test len neviem či je pozitívny alebo nie aj keď sa mi zdá že ta druha čiarka tam je.
Myslite že som tehotná?

jeliz59
29. sep 2021

Dačo tam je takže zrejme áno ešte je asi hcg nízke za dáke 2 dní bude urcite silnejšie ak tehotná si....opakovať test a dr....držím palce nech silnie...🤗

kilk
autor
29. sep 2021

@jeliz59 ďakujem pekne 😊

vahcaac
29. sep 2021

@kilk výtok v tehotenstve nie je dobré znamenie takmer nikdy a vždy by si to mala riešiť s lekárom. Aby vylúčil iné problémy. Na sone ešte možno nič nebude vidno, ale aspoň nejaké lieky na podporu.

vahcaac
29. sep 2021

@vahcaac hnedý výtok *

ja_mama
29. sep 2021

Hnedy vytok je praveze ok v obdobi ocakavanej ms, moze to byt napr aj uhniezdovanie....niektore zeny maju dokonca prve mesiace v obdobi kedy by mala byt za normalnych okolnosti ms hnedy vytok a je to v poriadku - mam to od doktora, tiez som to mala namiesto prvej ocakavanej ms takto a vsetko bolo v poriadku, na druhej strane ak by to nebolo ok v takom skorom stadiu s tym ani dr nema co spravit....

vahcaac
29. sep 2021

@ja_mama rozumiem a nenapísala som, že o je vždy zle, to že to neznamenalo nič u teba, neznamená, že to je v poriadku. Môže dať lieky na udržanie, môže vylúčiť mimomaternicové, hematóm atď atď atď. A určite to nič nemusí byť, ale špinenie pri pozitívnom hotneskom teste by sa vždy málo riešiť s lekárom.

slniecko_12
29. sep 2021

Ano, pravdepodobne si ☺️ urob este o par dni neskor

ja_mama
29. sep 2021

@vahcaac v neskorsom termine po ms ano, to uz davaju aj duphaston a pod, len kym ma este akoze ms tak sa to berie este ako normalne....ale napr ak uz ma zena za sebou potrat tak tiez si myslim ze uz by nasadili asi lieky hned, ktovie zalezi na dr. Ak to vsak ustupuje tak si myslim ze to bude v poriadku - kazdopadne tak ci tak sa treba objednat na kontrolu - spomenut aj spinenie a uz to posudi lekar 🙂 ja len ze to nemusi hned znamenat nieco zle..

kilk
autor
29. sep 2021

@ja_mama no asi som to aj zle pomenovala skôr take hnedé špinenie ale úplne malinko a sem tam ma brucho boli… a oprsiach ani nehovorím 😅

simona139469
29. sep 2021

Ja to tam vidím. Nechcem nič zakríknuť ale gratulujem 🥰

ja_mama
29. sep 2021

@kilk to je naozaj uplne bezne takto trosku spinit v dnoch ocakavanej ms, drzim palce aby ciarka silnela a aby aj dr potvrdil ze je vsetko v poriadku 🙂👍

kilk
autor
29. sep 2021

@ja_mama ďakujem krásne 🥰

ailiba
29. sep 2021

@kilk podľa mňa to bolo uhniezdovanie... Keď to prejde, tak super, ak nie, tak by som radšej išla k lekárovi... Ale testik vyzerá pekne, je pozitívny. Gratulujem a držím palce💗🙏

kilk
autor
30. sep 2021

@ailiba nešpinila som už včera
Ďakujem pekne ❤️

ailiba
30. sep 2021

@kilk super... Ešte by som zopakovala testik, nech máš radost💗, gratulujem

kilk
autor
1. okt 2021

@ja_mama už je silnejšia ❤️

ja_mama
1. okt 2021

@kilk vyzera to krasne, tesim sa s tebou 🙃 a drzim dalej palceky nech mas ukazkove tehotenstvo 😉

ailiba
1. okt 2021

@kilk 👏krásny, gratulujem💗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre