Ahojte namiesto menštruácie mám slabý hnedý výtok už 4 deň a pomaličky to ustupuje a robila som si test len neviem či je pozitívny alebo nie aj keď sa mi zdá že ta druha čiarka tam je.
Myslite že som tehotná?
Hnedy vytok je praveze ok v obdobi ocakavanej ms, moze to byt napr aj uhniezdovanie....niektore zeny maju dokonca prve mesiace v obdobi kedy by mala byt za normalnych okolnosti ms hnedy vytok a je to v poriadku - mam to od doktora, tiez som to mala namiesto prvej ocakavanej ms takto a vsetko bolo v poriadku, na druhej strane ak by to nebolo ok v takom skorom stadiu s tym ani dr nema co spravit....
@ja_mama rozumiem a nenapísala som, že o je vždy zle, to že to neznamenalo nič u teba, neznamená, že to je v poriadku. Môže dať lieky na udržanie, môže vylúčiť mimomaternicové, hematóm atď atď atď. A určite to nič nemusí byť, ale špinenie pri pozitívnom hotneskom teste by sa vždy málo riešiť s lekárom.
Ano, pravdepodobne si ☺️ urob este o par dni neskor
@vahcaac v neskorsom termine po ms ano, to uz davaju aj duphaston a pod, len kym ma este akoze ms tak sa to berie este ako normalne....ale napr ak uz ma zena za sebou potrat tak tiez si myslim ze uz by nasadili asi lieky hned, ktovie zalezi na dr. Ak to vsak ustupuje tak si myslim ze to bude v poriadku - kazdopadne tak ci tak sa treba objednat na kontrolu - spomenut aj spinenie a uz to posudi lekar 🙂 ja len ze to nemusi hned znamenat nieco zle..
Ja to tam vidím. Nechcem nič zakríknuť ale gratulujem 🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dačo tam je takže zrejme áno ešte je asi hcg nízke za dáke 2 dní bude urcite silnejšie ak tehotná si....opakovať test a dr....držím palce nech silnie...🤗