Ahojte ženy mam 9 dní pred ms. Ovulácia bola 17.9 . Kedy si môžem urobiť test aby ukázal aspoň niečo? Viem jasné že deň meškajucej ms bolo by to teraz zbytočne?
@babovka2321 ďakujem za odpoveď. Veď jasné ani nehodlám hádzať testy len som strašne v strachu či zas to vyšlo či nie chodila som na folikometriu. Ak to nevyjde zas ja to asi psychicky nezvládnem 😕
Nie,urob až v deň MS. Budeš zbytočne sklamaná ak tam nič nebude.
Hlavne bud v klude, tymto stresom si vobec nepomahas, aj ked viem, ze to sa neda "vypnut" na povel.
V deň očakávanej ms
@babovka2321 ďakujem pekne za podporu. Veru iba sa takto ničím pôjdeme z drahým niekde sa prejsť nech vypnem a test urobím až 3 😌
Pockaj do terminu ms a ak nelride tak testuj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak mas penazi na rozhadzovanie, kludne testuj kazdy den (len prosim, nehadz tu potom biele testy, ci tam niekto nieco vidi). Ja som mala presne ako ty (vyse roka dozadu) okolo 17 ovulaciu (16 a 17 pozitivny ovulacny test) a 25 som uz mala ducha. Ale to je velmi individualne, ty mozes byt kludne tehotna a mat aj v den meskajucej menstruacie este negativny test. Takze test si rob kludne, kedy chces, ale nemusi to mat este ziadnu vypovednu hodnotu.