caute baby chcem vas poprosit o radu,mate niektora skusenosti s mojim problemom?
uz asi mesiac vkuse spinim, stale cakam ,ze pride mrcha v auguste som ju vobec nemala,moja bazalna teplota je 37 stupnou,Mozno sa pytate ,ze preco nejdem ku gynekologovi ,ale ten mi povedal ,ze mam prist ked bude mrcha normalna.Mala ste to niektora?Mozem byt aj tehotna? Vopred vam dakujem! 🙂
test, alebo zmen gynekologa!!
jednoznačne najprv si urob test a budeš mať na všetko odpoveď
urob si testik....budes vediet na com si potom sa porad z lekarom
1. zmen gynekologa
2. novy nech ta vysetri, podla mna ti z nejakeho dovodu zblbol cyklus...
Urobte si test, a ak bude negatívny, choďte za lekárom a vysvetlite aký máte problém. Dajte si urobiť hormonálny profil, poprípade upraviť nech vám nastaví liečbu. Ak je lekár neprístupný, vymeniť ho.
Jednoznacne zmenit gynekologa... Mal by tvoj problem riesit a nie cakat, kym sa da do poriadku sam... 😠
Urcite by som urobila test... Ak si tehu, spinenie vacsinou nie je uplne v poriadku... Drzim palce 😔
Sprav si testik, ja som na zaciatku tehu zacala spinit a trva to doteraz len prestane to a potom pride znova, uz som aj krvacala a to som uz musela ist lezat do nemocky, mam hematom, to iste sa mohlo stat aj tebe mozes byt tehu a mozes spinit, ale mal by ta lekar vysetrit, ak ti tehu ukaze // tak ta lekar vyhodit nemoze, bol by to idiot. Vela stasticka 🙂
Ahojte tak napisem sem aj ja dufam ze mi poradite tak menzes mi meskala tri dni potom mi prisla a mala som dva dni silne na treti den skoro nic len spinenie brucho ma pobolieva ako keby sa maly spustit znova ale len spinim take hnede tehotna asi nemozem byt sice praskla nam guma ale mm si dal novu a do novej sa urobil a na kvapocky lasky neverim alebo zeby?
ahojte vie mi nekto poradit hm bola som k doktorovi urobit test ci som tehotna ta mi dal flasticku ze mam tam cikat sorry noo o dva dni povedali ze nesom tehotna .....ale sak mesiac nedostvam na seba chapete len trosilinku vizera to jak skvrna po cokolade melecnej ani nevidno barz CO TO ZNAMENA
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dianka16 skús si sprawit test ked si nemala od augusta mrchu tak možeš byt tehotna 🙂