Ahojte žienky, už dva dni mi mešká MS a to mi chodí presne ako hodinky, mám naliate prsia a bolestivé kŕče v podbrušku.V prvom tehotenstve som mala test pozitívny niekoľko dni pred očakávanou MS.Teraz test ukazuje toto.Myslím, že to nie je dobrá predzvesť.Stalo sa to niektorej ?Myslite že MS príde ? Ja viem že nie ste veštice, len by som chcela názor.
bud mavas ovulaciu ku koncu cyklu a nieco z toho bude alebo to bolo biochemicke tehu a ciarka uz slabne
Co sa ti nezdá?
A to mi mame akoze odkial vediet ked sa vam zadarilo
tak ono hned pri meskani menstruacie nemusi znamenat, ze si tehotna, ale slabu ciarku tam rozhodne vidim aj ja. a to sa mi pri tychto postoch tu bezne nestava :DDDD
V tomto prípade odporúčam kúpiť Digi test, takáto čiarka je na ,,tipovanie,,. V dnešnej dobe je jednak máloktorý palickovy spoľahlivý a jednak to môže byť aj biochemické, keďže ti už mešká a máš takúto slabú čiarku (v prípade, že si sleduješ ovulaciu a nemala si ju posunutú)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vidím tam slabú čiarku . Skúsiš o dva dni z ranného mocu , môže byt , že si mala posunutú ovuláciu