Už druhý mesiac mi mešká menzes

mia0749
30. júl 2020

Dobry vecer uz 2mesiac mi meska ms, prvy mesiAc som mala asi cca 2-2,5tyzdna spinenie take slabo ruzove alebo troska s krvou no nic Strasne . Test negativny bol cize skm uz viac nerobila. Spinenie prestalo a ms sa stale nedostavila. Mam si spravit este jeden test? Mam bolesti v podbrusku ako pri ms ale stale nic.

becnova
30. júl 2020

@mia0749 sprav este jeden test alebo šup gynda 😊 si na HAK? Aj to može byt dovod

mia0749
autor
30. júl 2020

@becnova nie nic neberiem, do teraz som mala stale ms a Jedine ze meskala par dni ale dostavila sa. Tak mi je to cudne , skusim spravit este jeden test,mam stres 😀😶😶

becnova
30. júl 2020

@mia0749 držím palce 😊 niesi v poslednej dobe pod priveľkým stresom? Ak hej može to byt dôvodom vynechania menštruácie ale na tvojom mieste by som isla na tu gyndu. Pichnu vyvolávačku alebo zistia kde je problem

mia0749
autor
30. júl 2020

@becnova nie ale som dost naladova poslednu dobu, stres mam stale a mala som pravidelne ms teraz ziadne zmeny normalne ako stale.... Ono aj keby som mala z Toho stresu tak si nemyslim zeby to trvalo az tak dlho 🤔

miadi
31. júl 2020

@mia0749 to nemusi byt zo stresu kopec inych veci to moze byt ked mas negativny test. Moze byt aj ked si schudla podvyživenà. Kamoska bulimicka rok nemala ms Lebo si to rozhodila tym ako sa stravovala. Chod na gyndu

mmoonna
31. júl 2020

@mia0749 mne sa takto prejavila cysta

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre