Ahojte môžem byt podľa vás tehotná keď sa cítim už druhý deň veľmi unavene a boli ma hlava. Dva dni len ležím nič nevladzem a boli ma hlava cítim sa tak choro ako keby niečo na mna liezlo. Snažíme sa o bábätko a možno si to už len nahovaram možno to bude len nejaká obyčajná choroba. Celé dni ležím a hlava mi ide prasknúť , sem tam bolesti v bruchu ako keby pred ms. Test som robila pred týždňom a bol negatívny. Podľa menštruácie to posúdiť neviem keďže mám PCO a ms len dva-tri krát do roka. Prosím bože nech to je tehotenstvo a nie zase choroba
No tak si urob nový test a budeš vedieť na čom si.
@emi_emi159 Ja som sa presne takto cítila na začiatku tehotenstva. Držím palce aby to aj u teba znamenalo tehotenstvo 🙂.
To moze byt vselico... najjednoduchsia cesta sprav si test
@emi_emi159 ak je únava a bolesť hlavy príznak tehotenstva, tak som tehotna tiež.
Krištáľovú guľu tu nemáme, takze si sprav test ešte raz, pripadne zajdi ku gynekológovi.
ahoj, všimla som si, že si tu vytvorila viac tém za posledný mesiac ohľadom tvojej choroby, nemyslíš, že je to skôr psychického pôvodu? chápem tvoju túžbu po dieťati, ale skús vypnúť a prestať na to myslieť, vyhľadať pomoc u lekára, ktorý sa špecializuje na pco, je tu veľa žien, ktoré mali aj s touto diagnózou dieťa. Hlavne pozitívne myslenie 🙂
Ahojte babulky 😊 chcem sa opýtať, tie čo ste už tehotné boli. Môžu byť prvé príznaky ( dnes je 8 dni od snazenia) zvýšená teplota 37-37,5 poobedna nevoľnosť, ktorú som najprv pripisovala k zvýšenému prolaktinu, bolesť hlavy, kĺbov , neskutočná spavost 😂 toto mám už druhý deň tak intenzívnejšie...test je negatívny... Takže fotka je zbytočná :/
ahojte baby chcem sa opitat uzivam 6 den duphaston a predvcerom som mala pohlavny styk moze bit ze som uz tehotna mavam mensie bolesti v bruchu a boli ma aj chrbtica niekedi a bolest nie je stala ale raz zaboli trosku a potom prestane
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano moze byt 🙂