Ahojte baby, prosím poradte, už asi 9ty deň mám také jemné špinenie.. niektorý deň úplne že len trošičku, niektorý tak akoby mi začínala M.. vôbec si to neviem vysvetliť, je to o 12 dní skôr ako som mala dostať M.. a tú mám pravidelnú..
Presnejšie:
- posledná menštruácia 4.5
- 14.5 a 19. 5 sme sa snažili, 19. - ovulácia
- 22.5 začalo to špinenie
- test negatívny zatiaľ
Stalo sa niektorej niečo podobné? čím sa to dá vysvetliť, môže to implantačné špinenie byť v takom čase a trvať aj tak dlho?
Ďakujem vopred za rady 🙂
Áno, test ešte nerob je to priskoro a mohla by si byť sklamaná. Počkaj a výsledok bude presnejší 😉
Dakujem Vám za odpovede,
@lilyianka aj ja mávam pred ms špinenie jeden, dva dni pred ale toto? Ešte stále to trvá, 10dní je vela podla mna.. najhoršie na tom je, že gyn mám na vychode a žijem v Ba :( musím prosto čakat, neviem kedy najskôr sa tam dostanem, poprípade či môžem zmenit lekára bez toho, aby som si najprv od predošlého zobrala zdrav dokumentáciu..
prvy mesiac ti test moze ukazovat negativny vysledok a pritom mozes byt v tom..treba len vyckat nejake to obdobie..
@liwulka ahoj mám rovnaký problém ako si dopadla? Bola si tehotná?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Aj na začiatku tehu môžeš mať takého spinenie. Ja na tvojom mieste by som počkala aspoň do dňa kedy ti ma prísť mrcha a vtedy si rob test. Niekedy si v tom ale ti pre nízke hcg v rannom tehu test neukaže. A sú aj baby ktoré majú mrchu a sú v tom 🙂 veľa šťastia 🙂