Ahojte 🙂
Som tu nova, chcem sa opytat, ako ste zistili ze ste tehotne? Uz asi 3 den mam v podbrusku krce alebo take tlaky citim ako pri menstruacii,aj ked ta mi skoncila minuly tyzden, vytok iny ako obvykle, citim sa zvlastne, neviem to opisat, akoby som to nebola ja. Som fajciarka, zacinaju mi prekazat aj cigarety, hocikedy sa mi zatoci hlava. Viem, ze to nemusi byt hned tehu, ale ja by som tak velmi chcela. 🙂 test bol negativny. Ake boli prve priznaky tehotenstva u vas? Dakujem za odpoved
@evicka37 no ta spavost. Ja som clovek, ktory proste nepotrebuje vela spanku. Posledne 2 tyzdne vstavam unavena, okolo obeda pride v praci taka unava, ze uz neviem co robit a len oddychujem. Je pravda, ze to moze byt aj jarna unava. Ale radsej by som bola za tehu. Este dieta nemam, tak neviem ako to chodi. Skusim dalsi test za tyzden. 🙂
Tak Ti držím paľušky, aby Ti to vyšlo. 😉
Staci spravit test a je to jasne. Nakolko si mala minuly tyzden menzes, je to velmi malo pravdepodobne.
Medzi prve priznaky hl. bolest a citlivost bradaviek a celych prsnikov, pobolievanie podbruska...
Tak podbrusko ma boli odkedy som skoncila menstruaciu a citlive bradavky a prsniky. U mna je to zlozitejsie. Tie mam citlive skoro vzdy. Ale tak ano, moze to byt cokolvek. Spravim dalsi test a ak nic, navstivim lekara.
No možno by to mohlo byť aj tehotenstvo. Počkaj či príde ďalšia menštruácia a ak nie tak sprav zase test, dovtedy to asi nebude mať veľký zmysel 🙂
@veronnica080 vo stvrtok som objednana ku gynekologovi. Bojim sa, aby to nebol daky problem.
neboj sa ničoho, dobre to bude, hlavne hlavu hore
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pri prvom má napla cigareta, pri druhom káva a to pri oboch ešte pred meškaním menštruácie a teraz pri treťom mi nebolo , ale že úplne nič. Len neprišli krámy. Teraz som v 7 tt a okrem spavosti ani neviem, že som v tom.