Urobil vám tyčinkový Livsane test kanálik?

28. júl 2021

Urobil vam kanalik test livsane tycinkovy?

barus26
28. júl 2021

pridaj foto

nevenka
28. júl 2021

Akurat som to riesila. Oba z balenia tie vcasne 10-tkove mi urobili regulernu ciarku, na druhy den som dostala menzes. Meskalo mi jeden den, otestovala som pre istotu. Nekupim ich uz. Ked je negativne, nemalo by tam nic presvitat a uz vobec nie ruzove...

barus26
28. júl 2021

@nevenka nemuselo to byt hneď falošne.. keďže boli oba pozitívne.. Mohlo ísť o biochemické tehotenstvo

nevenka
28. júl 2021

@barus26 no to ano, ja som sa aj citila inak veru, zacala som byt dost hladna, musela som si zajest piskoty, ale ked som sa mala normalne najest, nedokazala som zjest normalne mnozstvo, hned sa mi ckalo, grgalo, plna som bola. To som mala 3x, v kazdom tehotenstve na zaciatku, aj podla teploty to vyzeralo, ze neklesla tak poriadne, potom este na 2 dni stupla na 37 a na ten den, ked som dostala, uz mi spadla uplne. Takze mozno mas pravdu. Skusim este pre zaujimavost teda kupit a otestovat inokedy, co to urobi...🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre