Dobrý večer robila som si test a mám tam dve čiarky, ale je úplne slabá môžem byt tehotná ?
Mozes. Urob si test z ranneho mocu. Kolko dni od ovulacie?
@selena_luna 21.4 mi začala a skočila 27.4
Neda sa ovulovat cely tyzden 😯 ak bola 21. tak zajtra test uz moze cosi ukazat. Ale este stale je prilis skoro na akekolvek zavery. Ocakavanu MS mas o kolko dni?
@selena_luna 25,26,27 som mala vysokú šancu , o 9 dni
Aha chapem 🙂 to je este velmi skoro testovat. Vydrz do ocakavanej MS. Az potom mozu byt vysledky testov relevantne. Pred to nema zmysel, mne ukazali az v den ocakavanej ms, skor som len zizala na negat testy a depkacila. Usetri si nervy a pockaj. Drzim palce nech to dopadne ako si prajes ❤
pred 3-5 dnami si podla aplikacie ovulovala, na akykolvek test je este skoro (mimochodom to, ze ti aplikacia ukazovala ovulaciu vobec neznamena, ze to tak aj bolo skutocne), pockaj ci pride MS a ak nepride, testuj vtedy 🤷♀️
no čo ja viem, osobne tam nič nevidím a ako ti už napísali, ešte treba počkať, lebo je zbytočné to takto siliť dopredu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.